Predstava „Idealna polovina“ u Laktašima

Autor:

Predstava "Idealna polovina" u produkciji Akademije 28 iz Beograda odigraće se u četvrtak, 21. marta sa početkom u 19 časova u Centru za kulturu i obrazovanje u Laktašima.

0
A- A A+
idealna polovina Foto: Promo

Ova komedija je rađena po tekstu Milene Depolo dok u predstavi igraju: Olga Odanović, Anastasia Mandić, Milan Kalinić i Vučić Perović.

“Idealna polovina ” je komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju. Majka Danica (Olga Odanović), nikako ne može da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić), otišao iz kuće i oženio se u 38. godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje, pa i pored ličnog psiho terapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), koju joj je snaja obezbjedila, ne može da prestane da provjerava da li je sin na vrijeme jeo. Sa druge strane, sin Aca, naviknut na toliku pažnju i opsjednutost sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa (Vučić Perović), ne bi li dobio još više samopouzdanja da, iako je zagazio u 40-te, može i dalje da bude muškarčina.

U potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima, glumci sve vrijeme, preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove postavljaju pitanja ima li uopšte “idealnog ili idealne”, ili je to samo dio naših želja i snova. Publika se kroz smijeh približava ovim sudbinama, neobičnim situacijama i zapletima".

Ulaznice po cijeni od 10 KM se mogu kupiti na biletarnici JU "Centar za kulturu i obrazovanje" Laktaši svakim radnim danom od 7:30 do 15:30.

Ulaznica se može i rezervisati na broj 051 532 217.

Ostale vijesti