• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov žreb za MajamI: Nije lako, Federer u finalu

Autor mondo.rs

Ukoliko srpski teniser odigra bolji turnir od onoga u Indijan Velsu, a Rodžer Federer ponovi partije sa mastersa u američkom gradiću, ponovo bismo mogli da gledamo "klasik" u finalu. Pogledajte čitav žreb.

Nimalo lak žreb za Novaka Đokovića u Majamiju, iako je na suprotnoj strani kostura Rodžer Federer, kao i na prethodnom mastersu u Sjedinjenim Državama.

Prvi reket sveta nije igrao sjajno u Indijan Velsu i završio je takmičenje u osmini finala gde ga je eliminisao Filip Kolšrajber, pa su zbog toga pred put na Floridu očekivanja daleko veća, pošto je ovaj turnir osvajao šest puta, poslednji put pre tri godine.

Odneo je titule 2007, 2011, 2012, 2014, 2015. i 2016. godine, potom nije učestvovao zbog povrede, da bi prošle sezone takmičenje završio već u drugoj rundi.

Benoa Per ga je pobedio posle dva seta, a i ovoga puta će takmičenje početi od drugog kola, pošto će kao nosilac biti slobodan na startu, dok ga potom kao prvi izazov očekuje pobednik meča između Tomaša Berdiha i Bernarda Tomića, odlučeno je žrebom.

Nimalo lak izazov za "otvaranje" turnira, dok bi potom u "projektovanom" žrebu u trećem kolu rival bili Džon Milman (Australija), dok je u osmini finala više opcija "otvoreno".

Vrebaju njegov dubl-partner iz Indijan Velsa, italijanski teniser Fabio Fonjini, potom Roberto Bautista-Agut, ali i Janko Tipsarević koji je dobio specijalnu pozivnicu umesto Huana Martina del Potra, koji je ponovo povređen.

U četvrtfinalu bi rivali mogli da budu Izner ili Raonić, dok su u polufinalu mogući protivnici Dominik Tim, šampion Indijan Velsa i novi #4, odnosno stari znanac Kei Nišikori.

U drugoj polovini žreba su Rodžer Federer i Aleksandar Zverev.

RAFAEL NADAL ODUSTAO OD MAJAMIJA: POVREDA JE OPET JAČA

Što se tiče ostalih naših tenisera, Janka Tipsarevića prvo očekuje duel proti Amerikanca Bredlija Klana, Dušan Lajović se u prvom kolu sastaje sa teniserom iz kvalifikacija, dok u drugoj rundi ide na Keija Nišikorija.

Mladi Miomir Kecmanović nakon četvrtfina Indijan Velsa sastaje se sa Ernestsom Gulbisom, dok će težak posao imati Filip Krajinović protiv Pjera-Igoa Erbera.

Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7,97 miliona dolara.

Titulu brani Džon Izner, dok je finale igrao Aleksander Zverev.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC