• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje plej-of ABA bez navijača Partizana

Autor mondo.rs

Crvena zvezda u saopštenju na sajtu objasnila kako će njeni navijači moći da dođu do karata za duele polufinala plej-ofa ABA lige protiv crno-belih

 Plej-of-ABA-lige-Crvena-zvezda-Partizan-prvi-mec-bez-navijaca-Partizana Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Polufinalna serija ABA lige startuje u subotu, a u njoj će se boriti Crvena zvezda i Partizan, kao i Cibona i Budućnost.

Crvena zvezda je osvajanjem prvog mesta u regularnom delu sezone obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji plej-ofa koja se igra na dve dobijene utakmice.

Tim sa Malog Kalemegdana saopštio je da će ulaz na prvi meč, u subotu od 19 časova u halu Aleksandar Nikolić biti slobodan, a karte će biti deljenje samo navijačima crveno-belih.

Besplatne ulaznice za tribine biće podeljene u četvrtak od 12 časova u prostorijama Zvezde na Malom Kalemegdanu, a jedna osoba može da uzme četiri ulaznice, uz lični dokument.

Navodi se i da će se dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za prvu polufinalnu utakmicu prodavati u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova.

Broj dnevnih ulaznica u tim sektorima za prvu utakmicu je izuzetno ograničen "jer KK Crvena zvezda mts želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica - koji su iste obezbedili još pre početka sezone, a njihov broj u ovim sektorima je veliki".

Karte će se prodavati po cenama od 900 dinara za VIP ložu, 700 dinara za plavu ložu, 600 dinara za belu ložu, dok počasna mesta u prva tri reda staju od 2.000 do 5.000 dinara.

Na tom meču neće biti navijača Partizana.

"U skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja, nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno, neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje za ovu utakmicu veliko", navodi se u saopštenju.

Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala da navijači dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Crveno-beli pozvali su navijače da dođu svi obučeni u crveno.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NEKA DOĐE ŠTO VIŠE DELIJA BIĆE SLAĐA POBJEDA PARTIZANA SLJEDI REPRIZA KUPA RADIVOJA KORAĆA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC