Igrač Partizana budući saigrač Ronalda?!

Autor:

Fudbalski klub Partizan u pregovorima je sa Juventusom oko prodaje talentovanog odbrambenog igrača, nezvanično saznaje MONDO.

0
A- A A+
Juventus stadion Foto: Guliver/Getty Images/Tullio M. Puglia

Fudbalskom klubu Partizan preko je potreban novac kako bi obezbedio koliko-toliko normalno funkcionisanje, a spas bi mogla da bude prodaja jednog od talentovanih i perspektivnih fudbalera.

U Humskoj se nezvanično priča o tome da je Juventus i te kako zainteresovan za odbrambenog igrača Strahinju Pavlovića, koji je odlično odigrao "večiti derbi" i skrenuo pažnju na sebe. Zanimljivo, odigrao je tek pet zvaničnih utakmica za prvi tim beogradskih crno-belih!

Nezvanično saznajemo da je poslovni direktor crno-belih Miloš Vazura u kontaktu sa predstavnicima Juventusa i da je već bilo reči o kuporpodaji, a to znači i o ceni.

Navodno je Juventus ponudio 5 miliona evra za Pavlovića, a Partizan traži milion više i 20% od naredne prodaje. Moguće je da će se "naći" na nekom srednjem rešenju.

Strahinja Pavlović Foto: MN PressPavlović je, inače, septembra prošle godine, potpisao trogodišnji ugovor sa Pavlovićem (to je uobičajena procedura sa starijim maloletnicima - u maju će napuniti 18 godina).

Partizan je poslednjih godina igrače, uglavnom, prodavao u Italiji i to, gotovo bez izuzetka - Fiorentini.

Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Gulan, Mateja Nastasić, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Dušan Vlahović... svi su oni iz Partizana otišli u Fiorentinu. Prodaja štopera Nikole Milenkovića je jedan od poslednjih velikih transfera Partizana. On je prodat za 5,1 milion evra.

Još neki fudbaleri su kao igrači Partizana odlazili u Italiju, poput Ivana Radovanovića, Saše Lukića, a u novije vreme Marko Janković i Brazilac Everton Luiz.

Ostale vijesti