• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić dolazi u Volfsburg da bodri "orlove"

Autor mondo.rs

Predsednik Srbije će uživo gledati prijateljsku utakmicu između Nemačke i Srbije, koja u 20.45 večeras počinje na stadionu Volfsburga, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora bliskih FSS.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije sa tribina "Folksvagen arene" bodriće i predsednik Srbije.



Aleksandar Vučić gledaće uživo prijateljsku utakmicu između Nemačke i Srbije, koja u 20.45 večeras počinje na stadionu Volfsburga, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora bliskih FSS.

Predsednik Vučić boravi u Nemačkoj, gde se u Hanoveru ranije danas sastao sa predsednikom Vlade pokrajne Donja Saksonija, Štefanom Vajleom.

S obzirom na to da ga od Volfsburga deli svega 90 kilometara "autobanom", Vučić će posle razgovora o uslovima poslovanja u Srbiji, poboljšanju saradnje i trgovinske razmene sa Nemačkom "skoknuti" i do Volfsburga na poslednju proveru selekcije Mladena Krstajića pred start kvalifikacija za EURO 2020.

Donja Saksonija je druga po veličini pokrajina Savezne Republike Nemačke, sa osam miliona stanovnika. Najvažnija grana privrede je auto-industrija, odnosno jedan od vodećih nemačkih proizvođača automobila, "Folksvagen".

Sa "orlovima" u Volfsburgu je i kolumnista portala MONDO, Nebojša Petrović, koji će nastaviti da šalje materijal sa utakmice pred koju je selektor Krstajić imao mnogo problema sa povredama naših fudbalera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC