• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovoreno: Gvardiola našao levog beka - u Lesteru!

Autor mondo.rs

Poznato je ko će stajati uz levu aut liniju "građana" u sledećoj sezoni.

Pep Gvardiola vodi i stvara Mančester siti u skladu sa svojim ukusom i mogućnostima.

Iako je sa "građanima" osvojio jednu titulu i ide ka drugoj, španski stručnjak konstantno "vuče" jedan problem koji ni posle nekoliko prelaznih rokova nijie uspeo da reši.

Posle čestih zdravstvenih muka levog beka Benžamana Mendija, kao i neuspešnog "eksperimenta" sa Oleksandrom Zinčenkom i Fabijanom Delfom na njegovoj poziciji, Gvardiola je još jednom pogledao ka tržištu i po svemu sudeći našao ono što mu je potrebno.

Portal "Fokses of Lester" objavio je ekskluzivnu vest da je levi bek Lestera Ben Čilvel spreman za prelazak u Mančester siti i da je taj transfer sasvim izvestan.

"Čilvelov prelazak u Siti je završena stvar, a razlog za traj transfer nisu samo finansijski interesi. Saznajemo da se više stvari odvija 'iza zavese' i da Lester njima nije zadovoljan, pa će biti srećan da pusti 22-godišnjeg defanzivca da napusti klub", objašnjeno je.

Navodno, Lester će na tom mestu dovesi levog beka Seltika Kirana Tirnija, koji već dobro poznaje sistem rada Brendana Rodžersa, novog menadžera "lisica".

Gledajući prošlu i aktuelnu sezonu, Čilvel je bio sjajan i zaslužio je i poziv u reprezentaciju na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. On je Lesterovo "dete" i u klubu je od 2010. godine, kada je stigao kao 14-godišnjak iz Rašden end Dajmondsa.

Nema dileme, Gvardiola će insistirati da perspektivna "trojka" Lestera poboljša igru u defanzivi, ali će i to biti izazov za jednog od najboljih učenika Lesterove fudbalske akademije u poslednjih nekoliko godina. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC