Potvrđeno: Uskoro novi album benda The Cure!

Autor:

Više nema dileme da će rok giganti The Cure ove godine objaviti novi album!

0
A- A A+
the cure Foto: YouTube/screenshot/TheCure

Jedan od diskografski najuspješnijih bendova svih vremena krajem prošle godine najavio je da je u pripremi dugoočekivani 14. album po redu, inače prvi u poslednjih 10 godina, a sada je pjevač Robert Smith potvrdio da je snimanje novog materijala završeno!

U jednom radijskom intervjuu, frontmen britanskog sastava otkrio je da je najnovije izdanje na putu da obraduje rok ljubitelje. Navodeći da i dalje stvara muziku „iz ispravnih razloga“, Smith je dodao i da fanovi mogu da očekuju raznolike muzičke stilove, kao i da će krajnji proizvod ipak imati karakteristični pečat benda, koji će domaća publika imati priliku da čuje prvog dana EXIT festivala, kada je i najavljen nastup sastava The Cure!

U prodaji ulaznice za The Cure na EXIT festivalu!

Aktuelna cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, sada iznosi 58 KM za parter i 88 KM za FAN PIT. Trenutna cijena GOLD VIP ulaznica za prvu noć je 210 KM. Sve brže nestaje serija EXIT ulaznica po cijeni od 115 KM, koja i dalje donosi visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org, a na sajtu zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip, u prodaji su i turistički paketi koji obuhvataju ulaznicu, smještaj i prevoz.

Govoreći o inspiraciji za snimanje prvog albuma nakon izdanja „4:13 Dream“ iz 2008. godine, Smith je priznao da su dijelom za odluku zaslužni mladi muzičari i veliki povratak rok muzike, zaključivši:

„Slušajući ove mlade snage dobio sam snažnu motivaciju da i sami uradimo nešto svježe“.

U najnovijem intervjuu, pjevač je dodao da je inspiracija potekla i od činjenice da će za samo nekoliko dana ove britanske legende biti primljene u Rokenrol dvoranu slavnih!

Ovo priznanje stiže u monumentalnoj godini za karijeru poznatih rokera, koji uskoro kreću na turneju u okviru koje će proslaviti 40 godina postojanja, a sa novim izdanjem, preko 30 miliona prodatih albuma do sada, i sa hedlajnerskim nastupom na ovogodišnjem poznatom Glastonbury festivalu, nije ni čudo što su The Cure jedni od najpoželjnijih koncertnih i festivalskih izvođača u 2019. godini!

Tagovi:

Ostale vijesti