• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Sloga odlična, ali idemo po tri boda!

Autor mondo.ba

"Moj jedini cilj u subotu su tri boda i samo pobjedom ću biti zadovoljan“, poručio je trener Borca Darko Vojvodić pred derbi sa Slogom iz Gornjeg Crnjelova.

 Darko Vojvodić pred Sloga Gornje Crnjelovo - Borac - Samo pobjeda me interesuje Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Sljedećeg vikenda na rasporedu je 19. kolo Prve lige RS u kojem će biti odigran i veliki derbi između prve dvije prvoplasirane ekipe  na tabeli i dva rivala u borbi za plasman u Premijer ligu BIH.

Sloga Gornje Crnjelovo dočekaće u subotu banjalučki Borac i pokušati da smanji zaostatak za crveno-plavima koji trenutno iznosi pet bodova.

Na drugoj strani Borac želi pobjedu kojom bi Slogi dodatno odmakao i napravio veliki korak ka plasmanu u elitu.

"Prvo želim da čestitam Slogi na prolasku u polufinale Kupa BIH i želim im mnogo sreće i uspjeha u ovom takmičenju i na kraju krajeva da ga i osvoje jer imaju i kvalitet i potencijal“, počeo je trener Borca Darko Vojvodić na konferenciji za novinare pred ovaj duel.

"Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica protiv odlične ekipe koja je u proteklom periodu pokazala ogroman kvalitet. O Slogi sam uvijek mislio sve najbolje, radi se o jednoj odličnoj ekipi, odličnom klubu i neće nam biti nimalo lako.  Moram reći da moji igrači i ja nemamo respekt ni prema kome i bez neke bahatosti mogu reći da očekujem pobjedu i samo se prema njoj ravnamo. Moj jedini cilj u subotnjoj utakmici je pobjeda i samo s pobjedom ću biti zadovoljan. Pet bodova prednosta nam daje određenu dozu komocije, ali ponavljam pobjeda je jedino što dolazi u obzir“, istakao je Vojvodić.

On neće moći da računa na Stefana Dujakovića koji je zaradio tri žuta kartona, a moraće da napravi i promjenu na golu.

Komarčević najveća opasnost za Borac

"Po mom ličnom iskustvu kapiten Komarčević je njihov najbolji igrač, mnogo ga poštujem, mnogo toga dobrog radi za ekipu i mislim da on donosi prevagu u ekipi", istakao je Nemanja Lekanić, analizirajući svoju bivšu ekipu.

"Braniće Savatović umjesto Trkulje, jer imamo problem sa igračima do 21 godine. Danilović i Topolović su otišli sa reprezentacijom, znate da smo mogli i odgoditi utakmicu ali nismo. Prošli put je bilo po nama... Imamo problem sa igračima do 21 godine, zato će braniti Savatović, inače da je tu Danilović, branio bi Trkulja“, objasnio je Vojvodić.

Mjesto uz desnu aut liniju zauzeće Nemanja Lekanić, koji je u Borac stigao ove zime upravo iz Sloge.

"U Slogi sam proveo šest lijepih mjeseci i stekao mnogo prijatelja. Ovim putem želim da im čestitam im na prolasku u polufinale Kupa BIH i želim im da tamo doguraju do samog kraja. Radi se o ekipi koja ima dobre individualne igrače i koja je dobra cjelina. Ali naš grb i dres nas obavezuju bez obzira da li je protivnik Sloga, Željo, Sarajevo ili neki evropski klub da idemo na pobjedu.  Ako  upišemo tri boda mnogo toga ćemo uraditi za nastavak prvenstva i tako se i spremamo .  Idemo tamo da pobijedimo i da uvedemo prvenstvo u dobar tok za nas“, rekao je Lekanić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC