• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Može Siti, samo da Liverpul ne uzme titulu"

Autor mondo.rs

Nije mu drag nijedan od dva konkurenta za titulu u Engleskoj, ali se uspešno odredio Vejn Runi i zna za koga će navijati do kraja sezone.

On nema dilemu!

Legendarni engleski napadač Vejn Runi, koji poslednje godine karijere "troši" u Sjedinjenim Američkim Državama, i dalje pomno prati dešavanja na Ostrvu, a lako se odredio za koga će navijati u "trci udvoje" za titulu Premijer lige.

Fudbaler koji je nastupao za Mančester junajted i Everton morao je da bira između dva tima koja mu nisu draga, ali malo manje voli Liverpul pošto je iz "plavog" dela grada.

"Sjajno kada ste van zemlje dok se ta dva kluba bore za titulu", našalio se Vejn Runi i dodao potom svoja očekivanja: "Nadam se da će Mančester siti proći kroz cilj pre Liverpula. Ne bih mogao da podnesem da oni osvoje, to bi bio košmar za svakog navijača Evertona".

Vejn Runi je u "školicu" Evertona upisan još 1996. godine i debitovao je kao tinejdžer, da bi potom 13 sezona nosio dres Mančester junajteda. U Everton se vratio na jednu sezonu 2017. godine, a potom je otišao u DC Junajted.

"Sećam se kada je Liverpul 2005. godine osvojio Ligu šampiona i još uvek pričaju o tome. Tako da bi isto bilo još narednih 15 godina ako budu prvaci", požalio se Runi.

U ovom trenutku Liverpul ima dva boda više od Mančester sitija, ali i odigran meč manje koji će "građani" nadoknaditi tek krajem aprila protiv gradskog rivala Junajteda.

"Redsi" na titulu čekaju od sezone 1989/1990!

Anketa

Ko će osvojiti titulu Premijer lige 2018/19?

  • Liverpul

    50.31% (81)

  • Mančester siti

    49.69% (80)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC