Sud je spasio od nezasitog muža: MUČIO ME SEKSOM

Autor:

"Bio je normalan i lijepo smo živjeli sve dok nije otišao na službeni put na Daleki istok..."

1
A- A A+
Foto: Ilustracija - Guliver/Getty Images/dragana991

U tekstu pod nazivom "Sve zbog gejši" banjalučki "Glas" od 16. januara 1985. godine, prenosi  pomalo nevjerovatnu priču švajcarskog dnevnika "Blik".

U članku se navodi da je sud u Bazelu "oslobodio" jednu suprugu koju je muž izvrgavao "nezamislivim psihičkim torturama", primoravajući je da suviše često obavlja svoje bračne dužnosti.

Sud je prihvatio tužbu supruge i osudio neumjerenog supruga da napusti bračni stan i bračnu zajednicu i razvede se od oštećene supruge. Imena supružnika švajcarski dnevnik nije naveo, ali je zato objavio prilično detaljan izvještaj sa suđenja.

"Sve do prije nekoliko mjeseci moj muž je bio sasvim normalan u pogledu bračnih dužnosti i bio je čak veoma pažljiv prema meni", izjavila je žena pred sudom, u nastavku navodeći da je po mužovom povratku sa službenog puta na Daleki Istok njen život u pravom smislu riječi postao nepodnošljiv.

Muž je tada počeo da pretjeruje - svake noći budio ju je i po sedam puta u toku noći kako bi vodili ljubav, a o danima i da se ne govori. Kako ne bi nešto propustio, počeo je da navija budilnik i da je zvonjavom budi u određeno vrijeme.

"Jedno vrijeme sam sve to podnosila, a onda se život pretvorio u pravi pakao. Čim bih zaspala, budila bi me zvonjava budilnika i on me je primoravao da vodimo ljubav. To se događalo najmanje četiri, pet puta u toku noći, a često i po šest, sedam puta. Najzad više uopšte nisam mogla da zaspim. Osim toga, počeo je da primjenjuje neke sisteme koje je naučio na Dalekom istoku, pa je bračna zajednica za mene postala pravo mučilište, a život nepodnošljiv zbog nezamislivih psihičkih i fizičkih tortura", ispričala je žena sudiji.

Sud je uvažio navode tužbe i "oslobodio" ženu ovako nezgodnog bračnog druga, navodi list.

.....

Ukoliko vam se dopadaju priče iz stare štampe, zapratite naše "Priče iz naftalina" i na facebooku! (LINK)

Tagovi:

Ostale vijesti