• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crna Gora remijem u Sofiji počela kvalifikacije

Autor mondo.rs

Reprezentacija Crne Gore odigrala 1:1 u Sofiji protiv Bugarske na početku takmičenja u Grupi A kvalifikacija za EURO 2020.

 EURO 2020 kvalifikacije - Bugarska - Crna Gora 1-1 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crna Gora imala je tri boda u džepu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. "Sokolovi" su vodili 1:0, imali još nekoliko vrlo dobrih prilika, ali su na kraju morali da se zadovolje osvojenim bodom na gostovanju Bugarskoj u Sofiji – 1:1 (0:0).

Opšrinije na Mondo.me.

Poslije prvog poluvremena iz kojeg možemo da izdvojimo samo kolosalnu priliku za Mirka Ivanića, fudbalski rat rasplamsao se u drugom dijelu.

Crna Gora je povela u 50. minutu poslije solo akcije Stefana Mugoše. "Lažnjakom" na ivici kaznenog prostora oslobodio se jednog, pa drugog čuvara, a onda preciznim udarcem pogodio donji desni ugao gola Bugarske.

Poslije primljenog gola domaćin je krenuo znatno agresivnije ka golu Danijela Petkovića, ali nisu uspjevali ozbiljnije da ga ugroze. S druge strane, Crna Gora je imala nekoliko odličnih šansi i kontri, ali je nedostajala završnica.

Kazna za promašaje i to nezaslužena, stigla je u 82. minutu.
Vladimir Jovović je metar od ivice kaznenog prostora faulirao Stanislava Kostova, ali je sudija odmah pokazao na bijelu tačku. Precizan je bio Todor Nedelev.

U sudijskoj nadokandi obje reprezenatcije imale su po priliku da dođu do sva tri boda.

STADION: Vasil Levski GLEDALACA: 12.000 SUDIJA: Rudi Buke STRIJELCI: Nedelev (penal) 82. minut (Bugarska) Stefan Mugoša 50. minut (Crna Gora) ŽUTI KARTONI: Popov (Bugarska) Bećiraj, Simić, Jovović, Boljević (Crna Gora)

BUGARSKA:Mihajlov - Strahil Popov, Božikov, Bodurov, Zanev, Kostadinov, Čočev (Stavčev od 68.), Ivanov (Kostov od 51.), Nedelev, Delev (Minčev od 82.) - Ivelin Popov

CRNA GORA:Petković - Marušić, Tomašević, Simić, Stojković, Vukčević, Ivanić, Janković (Boljević od 57.), Vešović (Jovović od 78.), Bećiraj, Mugoša (Kosović od 90.)

GRUPA A

Bugarska – Crna Gora 1:1 (0:0)
Engleska – Češka 20.45

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC