• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Izgubili smo zbog odbrane

Autor mondo.rs

Trener Partizana smatra da je njegov tim posle perioda dobre igre u napadu, pomislio kako može da popusti na drugom kraju terena, što mu se obilo o glavu.

 Trinkijeri: Izgubili smo zbog odbrane Izvor: MN PRESS

Bio je Partizan vrlo blizu "brejka" u polufinalu ABA plej-ofa.

Sve je delovalo bajkovito po crno-bele pri rezultatu 41:52, sredinom treće četvrtine, ali tih 11 poena prednosti prokockano je u roku od pet minuta.


Partizan je potom sprečio Crvenu zvezdu da dođe do pobede u regularnih 40 minuta (85:85), ali u produžetku bez povređenog Novice Veličkovića i faulovima eliminisanog Džoka Lendejla, nije uspeo da "prelomi" utakmicu odigranu pred protivnikovim navijačima.

"Jedan-nula... Utakmica je bila manje-više kakvu smo i očekivali. Imali smo loš start, Zvezda je u tom periodu bila dobra u odbrani, ali smo se vratili. Odigrali smo izuzetno dobru treću četvrtinu, vodili smo i onda izgubili utakmicu u odbrani. Bili smo jako loši u branjenu 'jedan na jedan' i to nas je koštalo pobede. Odigrali smo tvrdo, čvrsto, ali kad takve greške praviš protiv tako iskusnih igrača, nećeš povesti u seriji", rekao je Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare.

Trener crno-belih upitan je za odluku da 24 sekunde pre kraja naredi faul nad Filipom Čovićem, pri rezultatu 84:83 za Zvezdu (Čović je pogodio prvo i promašio drugo slobodno bacanje, nakon čega je Aleks Renfro izjednačio i izborio produžetak).

"Na dva razlike za njih dali smo 'zicer' i mislim da smo dobro odigrali. Dali smo zadnji koš. To je na dva razlike najbolji šut koji možeš uzeti".

Na čestitke na prikazanoj igri, odmahnuo je rukom...

"Nisam zadovoljan, jer mislim da smo pogrešno 'čitali' neke stvari. Igrali smo 20 minuta vrhunski u napadu i pomislili smo da je to dosta, pa onda više nismo igrali odbranu. Kad u plej-ofu ne igraš odbranu na gostujućem terenu, ne možeš biti zadovoljan", rekao je Trinkijeri, koji nije imao detaljnijih informacija o povredi Novice Veličkovića iz 37. minuta.

Partizan će iduće subote (30. marta) kao domaćin igrati utakmicu karaktera "win or go home", a nije mnogo nedostajalo da to bude "meč lopta" za prolaz u finale. Ostaje da se vidi kako će se ekipa izboriti sa takvom realnošću...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC