Krstajić: Vidjeli smo ih, ne bojimo se

Autor:

"Ali, oslabljeni smo... Znate da Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu sa nama", rekao je selektor "orlova" veče pred utakmicu u Lisabonu.

Krstajić: Vidjeli smo ih, ne bojimo se Foto: MN Press

/od reportera Monda iz Lisabona/

"Portugalija je favorit broj jedan u grupi, prvak Evrope i jako kvalitetna selekcija. Bili smo na stadionu, gledao sam njihov meč. Radi se o sjajnom timu koji cijenimo i poštujemo, ali ih se ne bojimo...", rekao je selektor uvjeren u kvalitet srpskog tima, ali i podsjetio...

"Ali, oslabljeni smo... Znate da Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu sa nama".

Mladen Krstajić govorio je pred brojnim portugalskim i srpskim novinarima večeras u Lisabonu, pred posljednji trening "orlova" na "Da Lušu".

"Momci koji su igrali u Njemačkoj pokazali su da imamo kvalitet. Disciplinovani smo i imamo sjajnu atmosferu. Svi su raspoloženi, mislim da će sutra biti kvalitetna utakmica i nadam se najboljem", dodao je Krstajić.

DA LI SU OVO KRSTAJIĆEVIH 11 ZA "DA LUŠ"?

Izvor: MONDO/Neša PetrovićZa najboljeg portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, Krstajić ima plan da se neutrališe.

"Teško je analizirati veliku zvijezdu, ali imamo naše metode. Radi se o možda najboljem u svijetu, suvišno je bilo šta reći".

Naš reporter Neša Petrović pokušao je da pretpostavi u kojoj postavi će Srbija istrčati u ponedjeljak u 20.45 na stadion Benfike, na kom su Ukrajinci u petak sačuvali mrežu i odnijeli bod na startu kvalifikacija za EURO 2020.

"Svako ima svoj model, kako Ukrajina i Portugal tako i mi. Ne gledamo to, nego da se što bolje spremimo za utakmicu, da imamo što manje mana, a da iskoristimo portugalske. Znamo svoj kvalitet i šta možemo. Najbitnije je da uđemo maksimalno koncentrisani u meč", rekao je selektor.

PET UZDANICA ZA EURO 2020 I JEDAN KOJI TO NIJE

"Imamo svoje detalje, kao i druge selekcije. Bitno je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji. Vidjećete sutra sastav i taktiku, sada bi bilo suludo da pričam o tome. Naravno da znam sastav, to je normalno. I Tadić i Mitrović su odradili pun trening, pa mi je slika sada jasna. Poslali smo spisak od 23 igrača u UEFA, znam kojih 11 će početi", rekao je Krstajić.

Portugalija - Srbija, ponedjeljak u 20.45, prenos TV Nova BiH.