• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Vidjeli smo ih, ne bojimo se

Autor mondo.rs

"Ali, oslabljeni smo... Znate da Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu sa nama", rekao je selektor "orlova" veče pred utakmicu u Lisabonu.

 Izjava Mladen Krstajić pred meč Portugal Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

/od reportera Monda iz Lisabona/

"Portugalija je favorit broj jedan u grupi, prvak Evrope i jako kvalitetna selekcija. Bili smo na stadionu, gledao sam njihov meč. Radi se o sjajnom timu koji cijenimo i poštujemo, ali ih se ne bojimo...", rekao je selektor uvjeren u kvalitet srpskog tima, ali i podsjetio...

"Ali, oslabljeni smo... Znate da Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu sa nama".

Mladen Krstajić govorio je pred brojnim portugalskim i srpskim novinarima večeras u Lisabonu, pred posljednji trening "orlova" na "Da Lušu".

"Momci koji su igrali u Njemačkoj pokazali su da imamo kvalitet. Disciplinovani smo i imamo sjajnu atmosferu. Svi su raspoloženi, mislim da će sutra biti kvalitetna utakmica i nadam se najboljem", dodao je Krstajić.

DA LI SU OVO KRSTAJIĆEVIH 11 ZA "DA LUŠ"?



Za najboljeg portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, Krstajić ima plan da se neutrališe.

"Teško je analizirati veliku zvijezdu, ali imamo naše metode. Radi se o možda najboljem u svijetu, suvišno je bilo šta reći".

Naš reporter Neša Petrović pokušao je da pretpostavi u kojoj postavi će Srbija istrčati u ponedjeljak u 20.45 na stadion Benfike, na kom su Ukrajinci u petak sačuvali mrežu i odnijeli bod na startu kvalifikacija za EURO 2020.

"Svako ima svoj model, kako Ukrajina i Portugal tako i mi. Ne gledamo to, nego da se što bolje spremimo za utakmicu, da imamo što manje mana, a da iskoristimo portugalske. Znamo svoj kvalitet i šta možemo. Najbitnije je da uđemo maksimalno koncentrisani u meč", rekao je selektor.

PET UZDANICA ZA EURO 2020 I JEDAN KOJI TO NIJE

"Imamo svoje detalje, kao i druge selekcije. Bitno je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji. Vidjećete sutra sastav i taktiku, sada bi bilo suludo da pričam o tome. Naravno da znam sastav, to je normalno. I Tadić i Mitrović su odradili pun trening, pa mi je slika sada jasna. Poslali smo spisak od 23 igrača u UEFA, znam kojih 11 će početi", rekao je Krstajić.

Portugalija - Srbija, ponedjeljak u 20.45, prenos TV Nova BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC