Banjaluka: Pokosio pješaka i pobjegao

Autor:

Pješak Radan Mijatović (58) iz Gornje Piskavice kod Prijedora poginuo je u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Banjauka-Bronzani Majdan u mjestu Jošikova voda kod Banjaluke, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U saopštenju se dodaje da drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 19.05 časova, za sada nije poznat, jer se nakon nesreće udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Uviđaj je obavio dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša zajedno sa službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naredio da se preduzmu istražne radnje na pronalasku drugog učesnika u udesu, te utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navode da je naređena i obdukcija tijela nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Ostale vijesti