• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Nije bilo dobro...

Autor mondo.rs

Najbolji teniser svijeta priznaje da je izgubio fokus djelimično u prvom, a naročito u drugom setu meča protiv Federika Delbonisa u trećem kolu mastersa u Majamiju

Novak Đoković obezbijedio je mjesto u osmini finala mastersa u Majamiju, ali je na meču protiv Federika Delbonisa bilo manjkavosti u njegovoj igri.

Argentinac je uspio i da mu "otkine" set - 7:5, 4:6, 6:1.

Najbolji teniser svijeta, koji je u majamiju rekordnih šest puta podizao pehar, priznao je da nije bio na najvišem nivou.

"Da budem iskren, izgubio sam fokus", otkrio je Đoković novinarima u Majamiju.

"Trebalo je mentalno bolje da odigram u finišu prvog seta, kao i u drugom. Odigrao sam dobro kraj prvog seta i trebalo je poslije pauze da nastavim tako, ali sam onda imao nekoliko veoma loših servisa", naveo je srpski as.

On je objasnio da je tada bio u podređenom položaju.

"Federiko je bio taj koji je kontrolisao tempo igre, a ja sam se povukao. Nisam imao toliku dubinu i snagu u svojim udarcima i protivnik je to iskoristio. On nije imao šta da izgubi. Ključni su bila prva dva ili tri gema trećeg seta, borio sam se, pokušavao da se što bolje pozicioniram na terenu. Posljednja četi gema mislim da sam odigrao dobro i završio sam meč na pozitivan način", rekao je prvi reket svijeta.

delbonis
Izvor: Youtube/ATP Tour

Đokovića u osmini finala očekuje duel sa Robertom Bautistom Ahutom, koji je eliminisao Fabija Fonjinija (6:4, 6:4).

"Lopticu udaram dobro, ali ću morati da budem fokusiran sve vrijeme, to će biti veoma važno protiv Roberta. Potrebno je da zadržim visok nivo igre tokom cijelog meča ukoliko želim pobjedu. On je jedan od onih igrača koji vas tjeraju da pošteno odradite svaki poen. Ne pravi greške, samo trči po terenu. Koncentrisan je, čvrst igrač. Poboljšao je bekhend i servis, a forhend mu je uvijek bio moćan", pohvalio je narednog protivnika Đoković.

Srpski teniser protiv Španca ima pozitivan skor. Odigrali su devet mečeva do sada i Đoković je slavio na sedam, ali ne i na posljednjem.

Roberto Bautista Ahut, koji je treći put u poslednjih četiri godine stigao do osmine finala u Majamiju, pobijedio je ove sezone u polufinalu turnira u Dohi - 3:6, 7:6, 6:4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC