Nik Kirjos - "vic" igrač (VIDEO)

Autor:

Australijanac je na meču protiv Dušana Lajovića u Majamiju bio u centru pažnje - što zbog poteza na terenu, što zbog verbalnog duela sa gledaocem

Nik Kirjos - "vic" igrač (VIDEO) Foto: Tanjug/AP Photo/Jim Rassol

Nik Kirjos nema mira. Voli da bude u centru pažnje, bilo u dobrom ili lošem svetlu.

Na meču trećeg kola mastersa u Majamiju protiv Dušana Lajovića, koji je rešio u svoju korist za manje od sat vremena ubedljivim rezultatom 6:3, 6:1, bio je zapažen zbog nekoliko odličnih poteza.

Izvor: Youtube/Tennis TV

A jedan je bio baš neočekivan.

Ipak, gde je Kirjos, tu su i skandali, pa se potrudio da tako bude i u šesnaestini finala mastersa u Majamiju.

Australijanac je sredinom prvog seta setu ušao u raspravu sa gledaocem, koji je sedeo blizu terena. Objasnio je posle pobede da ga je muškarac iz prvog reda vređao tokom meča, da je hteo da se obračuna sa njim i da nije mogao da mu oćuti.

"Da li si dobio besplatnu kartu? Nemaš ništa drugo da radiš u ovo vreme? Zašto gledaš mene u nedelju uveče? Nedelja je veče i još uvek si ovde da gledaš mene?", više puta je ponovio Kirjos.

Glavni sudija meča morao je da se umeša, pošto je publika ismevala događaj na terenu.

"Nik, sad je dosta!", viknuo je sa stolice.

Australijancu to nije bilo dovoljno da završi predstavu. On je u jednom trenutku poslao i lopticu prema gledaocu, pre nego što ga je obezbeđenje izvelo sa tribina. 

Poslednja, naravno, morala je da bude Kirjosova - on je uz osmeh mahao sredovečnom muškarcu dok je napuštao stadion.

"Vređao me je, a rekao je i da mi je frizura sra..! Nisam posetio frizera već neko vreme tako da je verovatno bio u pravu", pokušao je da bude duhovit Kirjos na konferenciji za medije posle meča.

Kompletnu raspravu Kirjosa i gledaoca pogledajte OVDE.

Ostale vijesti