• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borcu m:tel dodatna sredstva od Vlade RS

Autor mondo.ba

Ministarka porodice omladine i sporta RS Sonja Davidović najavila dodatnu finansijsku pomoć za RK Borac m:tel.

 Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS -  finansijska pomoć za RK Borac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Članovi uprave RK Borac m:tel održali su danas sastanak sa ministarkom porodice omladine i sporta RS Sonjom Davidovićem, nakon kojeg je saopšteno da je dogovorena finansijska podrška crveno-plavima, koji su učesnici četvrtfinala EHF Čelendž kupa.

Danas smo razgovarali sa upravom Borca o utakmici koju su proteklog vikenda igrali u okviru Čelendž kupa i o trenutnoj situaciji u klub. Saglasni smo da je rezultat koji je Borac ostvario aktivan i posebno smo ponosni na činjenicu da je mnogo mladih igrača pristupilo rukometnom klubu Borac i koji tokom ovih evropskih utakmica mogu da steknu dragocjeno iskustvo. Ministarstvo je uvijek podržavalo RK Borac i ta podrška neće izostati ni u narednom periodu. Posebno smo ponosni na činjenicu da se RK Borac vraća na stare staze slave i ponovo postaje banjalučki rukometni velikan“, rekla je Davidovićeva.

Ona je najavila da će Borac dobiti finansijska sredstva za organizaciju četvrtfinalne utakmice EHF Čelendž Kupa protiv ČSM Bukurešta, ali nije navela o kom iznosu je riječ.

"Svakako ćemo podržati RK Borac i u finansijkom pogledu i dogovorili smo u okviru kojih finansijkih sredstava će biti ta podrška. To je redovna podrška sportskim klubovima. Još uvijek nismo utvrdili tačan iznos, nakon određenih analiza biće utvrđen i tačan iznos“, rekla je ministarka porodice omladine i sporta RS.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Predsjednik Upravnog odbora RK Borac Saša Kondić zahvalio je ministarki Sonji Davidović na današnjem sastanku, ali i podršci u proteklom periodu.

"Ministrica je i u proteklom periodu podržavala naš klub i dijelom je zaslužna za sve ove rezultate koji smo ostvarili. Upoznali smo je sa planovima u budućnosti i potrebama od Ministarstva porodice, omladine i sporta da nas pomogne na tom putu. Mislim da smo se složili da je RK Borac najprepoznatljiviji sportski brend Republike Srpske, ne samo Banjaluke već Republike Srpske. U tom pravcu ćemo i djelovati, najvažnije da imamo podršku ministrice i još jednom joj se zahvaljujemo", rekao je Kondić.

On je istakao da je cilj kluba da se dodatno stabilizuje u ovoj sezoni, a da će u sljedeću RK Borac ući sa ozbiljnijim planovima.

"Prvenstvo privodimo kraju i akutno rješavamo problematiku. Cilj nam je prvenstvo završiti sa što boljim sportskim rezultatima, dovesti klub u što bolju finansijsku situaciju, a ozbiljnije planove imamo za narednu sezonu, kada ćemo već početkom te sezone probati zatvoriti finansijsku konstrukciju pa da se onda bavimo samo sportskim rezultatima“, rekao je Kondić.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

OOJ

Mi smo trazili za dječije igralište pa nisu nista dali i to od Predsjednika RS i od Vlade RS po dva puta slali zahtjeve ali Borac je Borac i on je iz BL a mi iz Bileće nije to ista drzava ja mislim , ko će kome ko svoj svome samo ih gurajte mozda i uzmu nekad nešto.

Dejan

Ajmo onda i za ostale klubove

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC