• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodić spreman za ovogodišnji debi: Jedva čekam!

Autor mondo.rs

Levi bek Crvene zvezde biće spreman za duel sa Mačvom u subotu.

 Milan Rodić se oporavio od povrede Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Već je kraj marta, a Milan Rodić još nije odigrao takmičarsku utakmicu u 2019. godini.

Pouzdani levi bek Crvene zvezde povredio je koleno u poslednjoj pripremnoj utakmici, protiv Maribora u Antaliji, igranoj 8. februara.

Tokom aktuelne pauze zbog termina za reprezentacije, Rodić se pridružio saigračima na redovnim treninzima i očekuje se da u subotu protiv Mačve konkuriše za mesto u timu.

"Za fudbalera je najgore kada je van terena. Pauzirao sam oko mesec i po dana, van stroja sam bio od 8. februara i kontrolne utakmice sa Mariborom u Turskoj. Na sreću, povreda kolena je sada iza mene i spreman sam za sve što nas čeka", rekao je Rodić i dodao:

"Jedva čekam da opet zaigram. Prvo sam krenuo nešto lakše da treniram i od danas mogu maksimalno da radim sa ekipom, što me posebno raduje. Uželeo sam se i terena i utakmica. U subotu dočekujemo Mačvu i tu sam da pomognem koliko je potrebno".

Dodatan razlog za željno iščekivanje povratka na teren je i odlična atmosfera na tribinama "Marakane" ovog proleća. Na tribinama je prosečno oko 30.000 gledalaca.

Povreda aduktora prošlost, Čaušić spreman za 30. mart


"Atmosfera na 'Marakani' je uvek fenomenalna. Naši navijači svaki put naprave ambijent u kome je uživanje igrati i mnogo mi je drago što publika u tolikom broju dolazi na tribine ove godine. To mi je dodatni motiv da se što pre nađem na terenu".

Zvezda je u prošlom kolu savladala Rad na Banjici i dodatno poboljšala rekord nepobedivosti, upisavši 53. uzastopnu utakmicu bez poraza u Superligi.

"Serija u kojoj se nalazimo je neverovatna, ali se trudimo da se ne opterećujemo time. Nama je najbitnije da ostvarimo trijumf u svakoj sledećoj utakmici i da uspešno preskačemo sve prepreke na putu do našeg cilja, a to je 'dupla kruna' ove sezone", završio je Rodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC