• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi 2019/20: Novi trener i "Kraljevo" obećanje

Autor mondo.rs

Loša sezona za Lejkerse znači i niz promena za sledeću...

Najneuspešnija sezona u karijeri Lebrona Džejmsa.

Navikli smo da "King" sa svojim ekipama, Klivlendom ili Majamijem, obično konkuriše za šampionski prsten i u prethodnih 14 sezona je svaki put uspevao da se domogne plej-ofa, ali prelazak u Los Anđeles Lejkerse, za sada, nije doneo dobrobit obema stranama.

Lejkersi imaju skor od 32 pobede i 41 poraza u ovoj sezoni i već su izgubili i teoretske šanse da zaigraju u doigravanju, tako da se već uveliko razmišlja o sledećoj sezoni...

Mnogo toga će zavisiti od toga sa koje pozicije će birati na draftu, i svakako će priželjkivati prvog pika u vidu Zajona Vilijamsona, što bi potom moglo da donese do niza novih poteza, dok je zanimljiv i predlog Pola Pirsa da u tom slučaju trejduju Lebrona Džejmsa.

Ipak, "Kralj" se oglasio na Instagramu i obećao navijačima da neće još dugo potrajati njihovo neprisustvo u plej-ofu, koji nisu igrali od 2013. godine.

Prošlo je šest sezona i činilo se da će Džejms doneti bar osmo mesto, ali...

"Verujte mi. Navijači, obećavam vam da čekanje na plej-of neće još dugo potrajati. Kunem vam se. Maraton se nastavlja!", napisao je Lebron na svom zvaničnom profilu.

Za to vreme i operativci Lejkersa razmišljaju o narednoj sezoni u kojoj tim, gotovo izvesno, neće voditi Luk Volton koji je već dve godine samostalni trener posle odlaska iz stručnog štaba Stiva Kera (Golden Stejt).

Ono što je najveći problem kod Luka Voltona je što nema autoritet u ekipi, a predsednik košarkaških operacija Medžik Džonson već ima idealnog kandidata u mislima.

Kako prenosi NBA "insajder" Andrijan Vojnarovski, Lejkersi će mesto trenera posle otkaza Luku Voltonu ponuditi legendarnom košarkašu Džejsonu Kidu, koji je prethodno radio u Bruklinu i Milvokiju, ali je bez posla od januara 2018. godine.

Bivši "plej" Dalasa, Nju Džerzija i Finiksa hteo je da odmori od košarke na neko vreme, ali ponuda iz NBA se ne odbija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC