• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlični Vučević i Bukerovih 59!

Autor mondo.rs

Boban Marjanović solidan u porazu File. Odlična rola Vučevića i kraj sezone za Jusufa Nurkića. Devin Buker postigao dve trećine poena za Finiks.

Nikola Vučević blistao je u dresu Orlanda u pobedi svog tima protiv Filadelfije – 119:98.

Crnogorac je ubacio 28 poena, a dabl-dabl učinak upotpunio je sa 11 skokova. Vučević je bio jedan od najboljih na terenu, dok je centar Filadelfije Boban Marjanović ostavio solidan utisak, s obzirom na to koliko je vremena proveo na parketu.

Srpski košarkaš je za devet minuta imao po šest poena i skokova. Najbolji u Filadelfiji bio je Džoel Embid sa 20 poena i 10 uhvaćenih lopti pod oba obruča. Vrlo dobru partiju pružio je Francuz Evan Furnije, koji je za pobednički tim postigao 24 poena i upisao sedam asistencija.

Skoro 300 poena zabeleženo je nakon 52 minuta igre u Portlandu. Blejzersi su posle dva produžetka pobedili Bruklin 148:144. Do 46 pobede u sezoni Portland je stigao zahvaljujući odličnom Jusufu Nurkiću, koji je stao na 32 poena, 16 skokova i pet asistencija.

Ali, prethodnu noć Nurkić neće pamtiti po lepom. U drugoj polovini drugog produžetka centar Portlanda je doživeo težu povredu leve noge i za njega je sezona gotova.


Demian Lilard je u pobedi domaćeg tima upisao 31 poen, šest skokova i čak 12 asistencija. Dianđelo Rasel je kod Netsa imao najbolji učinak i bio prvi strelac meča sa 39 poena.

Juta je pregazila slabašni Finiks, a ostaće upamćeno da je od 92 poena Sansa Devin Buker postigao čak 59! Odnosno, ostatak ekipe je za 48 minuta da 33 poena, skoro duplo manje od najboljeg igrača.

Buker
Izvor: YouTube


Džezeri su pobedili 125:92. Kod domaćina se istakao Rubi Gober – 27 poena i 10 asistencija.

Memfis je 30. pobedu u sezoni ostvario protiv Oklahome 115:103.










Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC