Neočekivano očekivana odluka Konora Mekgregora – KRAJ!

Autor:

Poznati MMA borac se oprostio od ringa u 30. godini.

0
A- A A+
konor mekgregor Foto: YouTube/screenshot/Universal Pictures UK


Konor Mekgregor odlučio je da okonča bogatu karijeru.

Jeste slavni MMA borac iznenadio mnoge kada je doneo odluku da se povuče iz ringa, ali je u jednu ruku, s obzirom na sve kontroverze koje su ga pratile tokom karijere, bila i očekivana. Jer, kako je drugačije mogao da je završi nego iznenada, kada se malo ko tome nadao!? Rekli bismo, u svom stilu…

A, odluku da je završio karijeru saopštio je na svom Twitter nalogu.

"Danas sam odlučio da se oprostim od MMA. Svim bivšim kolegama želim sreće dalje u takmičenju, a ja se priključujem bivšim partnerima koji su već u penziji. Pina Kolade od mene, momci", napisao je Mekgregor.

Twitter Embed Code


Nekadašnji šampion UFC je praktično porazom u nezaboravnom meču sa Habibom Nurmagomedovim završio svoje nastupe. Ta borba dogodila se u oktobru 2018, da bi u januaru Mekgregor bio suspendovan na šest meseci.

Poslednji u moru incidenta koje je Irac napravio kao aktivan borac dogodio se pre desetak dana kada je fizički napao obožavatelja koji ga je fotografisao. Tom priliku je 22-godipšnjem momku izbio telefon iz ruke i razbio ga.

Mekgregor je tokom prošle godine, zbog napada na autobus u kojem su se nalazili UFC borci, osuđen na pet dana društveno korisnog rada i obaveznu psiho-terapiju zbog problema sa kontrolom besa.

Konora Mekgregora više nećemo gledati u ringu, barem ne neko vreme, a možda i nikada više. Ko zna šta mu sve može pasti na pamat…

Ostale vijesti

Mondo izdvojeno