• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumba naljutio Engleze: "Ništa nisam čuo"

Autor mondo.rs

Garet Sautgejt i njegovi fudbaleri se iz Podgorice vraćaju ljuti zbog rasističkih povika dok selektor Crne Gore ističe da on "ništa nije čuo".

 Ljubiša Tumbaković o rasističkim povicima na utakmici između Crne Gore i Engleske u Podgorici Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Posle "petarde" Engleske u Podgorici protiv Crne Gore (5:1) glavna tema ostrvskih medija je rasizam, odnosno vređanja na rasnoj osnovi Danija Rouza, Rahima Sterlinga i Kaluma Hadsona Odoija.

Garet Sautgejt je izrazio zabrinutost zbog tih događaja pod Goricom, dok je odgovor Ljubiše Tumbakovića, odnosno izostanak odgovora, naljutio engleske medije.

Na pitanje engleskih novinara šta misli o rasističkim povicima sa tribina, selektor "sokola" rekao je da to nije čuo, dok su potom usledile brojne reakcije na Twitteru u kojima se izražava čuđenje zbog bežanja od osude.



Kada je u pitanju utakmica, selektor crnogorske reprezentacije Ljubiša Tumbaković nije nakon teškog poraza delovao ljuto. Odmah na početku konferencije za medije priznao je da je razlika u kvalitetu bila vidljiva od prvog minuta.

"Dok smo imali snage i koncentracije to je funkcionisalo. Kada smo se malo umorili i kada je koncentracija pala, kvalitet Engleske je došao do izražaja
", rezimirao je Tumbaković. 


O rivalu je govorio u superlativu.

"Teško da neko može da im se suprotstavi, posebno u našoj grupi", rekao je selector ali dodao i da "nikad nije dobro kada se izgubi ovako ubedljivo".

"Bilo je i perioda igre kada smo mogli da uđemo u završnicu, da možda poraz učinimo blažim. Ne vidim kako neko da se suprotstavi Engleskoj, ako budu ovakvi i u ovom sastavu, oni su ubedljivi. Mi ostali se borimo za drugo mesto. Nije lako, ali postoji šansa
", prokomentarisao je Tumbaković.

Selektor je ponovio da je pad koncentracije doprinio da Englezi pokažu klasu, naročito Sterling i Barkli.

"Sterlinga smo u prvih pola sata uspeli da neutrališemo. Kada smo pali u koncentraciji imali smo probleme. Oni imaju igrače koji ulaze iz drugog plana. Ovoga puta je to bio Barkli", kazao je Tumbaković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC