• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veličković na terapijama

Autor mondo.rs

Kapiten Partizana Novica Veličković oporavlja se od povrede skočnog zgloba i očekuje se da zaigra na drugom duelu polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Zvezde u subotu

 Veličković na terapijama Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda povela je 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, nakon pobede nad Partizanom rezultatom 106:101 u produžetku.

Crno-beli su odlučujuću bitku u dodatnih pet minuta vodili bez pomoći kapitena Novice Veličkovića, koji je u 37. minutu morao da napusti parket zbog povrede.

Veličković je doskočio na nogu Majkla Odža i tom prilikom izvrnuo zglob. Uz pomoć saigrača je hramajući izašao iz igre i više se nije vraćao na parket.

Kapiten Partizana je zbog uganuća skočnog zgloba odmah krenuo na terapije, ali još uvek nije poznato da li će biti spreman da nastupi na drugom meču polufinalne serije protiv večitog rivala.

Partizanov saveznik u novonastaloj situaciji svakako su atipičan raspored plej-of serije i duga pauza između mečeva.

Naime, druga utakmica, u kojoj će Partzan biti domaćin, na programu je u subotu od 19 časova, odnosno nedelju dana nakon prvog susreta.

Povreda, na sreću, nije teže prirode, iziskuje mirovanje, ali znajući želju Veličkovića, i to koliko voli derbije, izvesno je da će ako bude iole postojala šansa da zaigra, sigurno nastupati na drugom meču protiv Crvene zvezde.

Teško je zamisliti da Partizanov vođa, poznat po borbenosti, propušta utakmicu u kojoj je ulog dalji opstanak u plej-of seriji protiv Crvene zvezde.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC