• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić o Englezima: Ružno, oholo, prepotentno

Autor mondo.rs

Stub odbrane reprezentacije Crne Gore Stefan Savić razočaran ponašanjem pojedinih engleskih fudbalera u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Nikad ne bih volio da igram u timu sa takvim prepotentnim fudbalerima", kaže on.

Engleska fudbalska reprezentacija prošetala se kroz Podgoricu, ubjedljivo porazivši Crnu Goru 5:1 na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Ali, ova utakmica je imala i dodatne momente, u vidu teških optužbi Engleza na račun crnogorskih navijača da su "rasistički vrijeđali" pojedine fudbalere engleske reprezentacije.

Istovremeno, crnogorski fudbaleri, koliko god impresionirani kvalitetom engleske reprezentacije, toliko su i razočarani njihovim ponašanjem na terenu.

Sa gorčinom je o tome pričao najbolji crnogorski fudbaler, defanzivac Stefan Savić, koji je jedno vrijeme u karijeri igrao na Ostrvu, noseći dres Mančester sitija.

"Uvijek sam govorio da bih više volio da gubim sa ovom ekipom nego da igram sa prepotentnim igračima kao što su to bili pojedini igrači Engleske", rekao je Savić poslije meča u Podgorici.

Osvrnuo se posebno na detalj na terenu, kada je kapiten engleskog tima Džordan Henderson prilikom duela sa Aleksandarom Boljevićem, koji ga je povlačio za dres, onako sa visine odbrusio crnogorskom igraču: "Hej, daću ti dres poslije utakmice".

"Svi znamo da je Engleska veća i kvalitetnija rerezentacija, ali nekada se osjećam ružno što se bavim ovim sportom, posebno kada vidite neke igrače koji su se dokazali i igraju u velikim klubovima, poput Hendersona, koji je našem igraču rekao da će mu dati dres poslije utakmice, oholo i ružno", rekao je Savić.



U posljednjim trenucima meča, Savić je na terenu imao dijalog upravo sa Hendersonom i selektor engleske reprezentacije Geretom Sautgejtom.

"Skrenuo sam im pažnju da su dovoljno kvalitetni i da ne moraju da se tako ponašaju i mislim da su shvatili tu poruku. Fudbal je lepa igra i treba poštovati protivnika ma kako se on zvao".

Hrvatski fudbaler "ubio" Engleze: Pa-pa, Englezići!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC