• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od Boaćija je počelo...

Autor mondo.rs

Napadač iz Gane svojim golom najavio je prvu od 53 utakmice Crvene zvezde bez poraza u Superligi. Nada se da će serija biti nastavljena i protiv Mačve u subotu.

 Crvena zvezda 53 meča bez poraza - Niz počeo Boaći Izvor: MN PRESS

Pogotkom Ričmonda Boaćija u 20. minutu utakmice sa Mačvom, 14. oktobra 2017, počela je serija Crvene zvezde bez poraza u Superligi.

Izabranici Vladana Milojevića u tom meču slavili su 4:0, a niz je dostigao 53 utakmice - 47 pobjeda, 6 remija. Nadaju se na "Marakani" da će biti nastavljen u subotu, kada gostuje baš Mačva (19 časova, prenos na TV Arena Sport 3).

fk crvena zvezda
Izvor: YouTube/Crvena zvezda


"Sastajali smo se tri puta sa Mačvom u prvenstvu i svaki put smo pobijedili. Spremamo se kako bismo nastavili taj lijep niz. Naš stručni štab uvijek detaljno analizira protivnika, sigurno će tako biti i ovaj put. Dosta pažnje obraćamo na taktičke detalje i to nam mnogo pomaže da na terenu 'pročitamo' igru protivnika. Sve to govori u prilog činjenici da nas u subotu očekuje lijepa fudbalska predstava. Zato pozivam naše navijače da nas podrže sa tribina u što većem broju", izjavio je Boaći za klupski sajt.

Od ovog utorka na treninzima su ponovo i trojica reprezentativaca Srbije - Gajić, Jovičić i Pavkov - koji su putovali sa "orlovima" u Lisabon, na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, protiv Portugala (1:1).


"Iskoristili smo reprezentativnu pauzu na najbolji mogući način, odmorili smo se nekoliko dana i onda smo zaista naporno trenirali. Ulazimo u finiš sezone, znamo da sada moramo da budemo maksimalno koncentrisani na terenu, kako bismo zadržali prednost koju smo tokom sezone odličnim igrama ostvarili. Još tri utakmice je pred nama do podele bodova i u ovom momentu razmišljamo samo o tome da osvojimo devet bodova i da u plej-of uđemo sa prednošću. Pokazali smo da smo dominantni u našem šampionatu, tako da verujem da ćemo uspeti da ostvarimo svoje ciljeve".

Ričmond Boaći je ove sezone postigao osam golova u 11 superligaških utakmica. Dvostruki strelac bio je protiv Radnika, Rada i Vojvodine, a po jednom je zatresao mrežu Čukaričkog i Partizana.

Osvrnuo se napadač iz Gane i na to da je njegovim pogotkom započeta rekordna serija nepobedivosti.

"Izuzetno sam počastvovan što sam, kako se sada ispostavilo, postigao istorijski gol. Zanimljivo, taj gol je bio upravo na utakmici sa Mačvom na 'Marakani'. Tada sam zatresao mrežu glavom, a ako pogledate moje golove videćete da sam samo nekoliko pogodaka postigao na taj način. Nadam se da će i utakmica u subotu po nečemu biti upisana u istoriju. Veoma sam srećan što sam deo ekipe koja beleži neverovatne rezultate. Zvezda je kao porodica za mene i izuzetno sam počastvovan što sam postao deo istorije u jednom od najvećih klubova na svetu. Za mene je čast i privilegija da budem ovde. Bez mojih saigrača i stručnog štaba ne bismo mogli da ostvarimo ovoliko pobeda", zaključio je Boaći.

BONUS VIDEO:

(Boaći izgovara Crvena zvezda na srpskom)

 (Boaći o tome zašto nije otišao u Španiju)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC