• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić hoće da ostane u Herti: Ako bih ja birao...

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler Marko Grujić izjavio je da bi voleo da ostane u Herti još dugo, ukoliko Liverpul nema druge planove sa njim.

Vezni fudbaler je došao u Berlin na početku sezone i beleži dobre nastupe u nemačkom klubu. Njegova uloga u ekipi je sve važnija, dobija mnogo minuta na terenu, pa je jasno zbog čega želi da nastavi sa igrama za Hertu.

Njegova pozajmica ističe na leto, ali srpski internacionalac naglašava da bi voleo da ostane u Nemačkoj i naredne sezone.

"Osećam se komforno u Berlinu. Herta mi je dalaveliku šansu da igram u Bundesligi, još sam mlad i ako se izuzmu povrede, vreme provedeno ovde je sjajno. Mogu da pokažem sve kvalitete", rekao je Grujić za Bild.

Period u Liverpulu za srpskog vezistu je bio turbulentan. Nakon dobrih partija na početku svog staža u Engleskoj, Grujić nije uspeo da se ustali u Klopovoj ekipi. Posle pozajmice u Kardifu, put ga je odveo u Nemačku koja mu, po svemu sudeći, fudbalski odgovara više nego Engleska.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ističe da mu je zasada najvažnije da nastavi da se razvija

"Nažalost, ne odlučujem ja. Ukoliko bih odlučivao, ostao bih u Herti još godinu dana, možda čak i dve. Hoću da potvrdim ime i napredujem, a to je jedino moguće ako igram svaku utakmicu".

S obzirom da u Nemačkoj cene njegove kvalitete i da Grujić dobija priliku na svakoj utakmici, on kaže da nema ništa protiv toga da trajno postane fudbaler berlinskog kluba.

"Herta je moj favorit. Voleo bih i dugo da ostanem. Ako ikada Liverpul bude želeo da me proda bilo bi sjajno kada bi došla ponuda Herte", rekao je Marko Grujić.

Svestan da je konkurencija u Liverpulu velika, i da je za njega trenutno najvažnije da bude na terenu, Grujić je rezervisan po pitanju povratka na Enfild. S druge strane, u Herti su prezadovoljni njegovim partijama, a o tome govori i izjava trenera Pala Dardaija da je "„Grujić najboljivezista tog kluba u proteklih 20 godina".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC