• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Njemica i Italijan najbrži na "Kastelu"

Autor mondo.ba

Njemica Lia Šrivers i Italijan Đoele de Kozmo imali su najviše uspjeha u prvoj etapi devete brdske biciklističke trke "Gran pri Banjaluka 2019".

  Šiversova je 4,2 kilometra prevezla za 9:07,99 minuta i iza sebe ostavila Mađaricu Reginu Šmidl koja je kasnila 9,37 sekundi. Treće mjesto osvojila je Teodora Savić-Popović iz Srbije koja je u cilj ušla sa 10,53 sekunde zaostatka za pobjednicom.

Najbolja takmičarka Bosne i Hercegovine Lejla Tanović završila je na četvrtom mjestu kod dama, dok je Banjalučanin Vladimir Trbić završio na 30. mjestu u muškoj konkurenciji.

"Srećna sam jer sam u Banjaluku došla da osvojim što više UCI bodova. Ambijent tvrđave Kastel je predivan iako mi ovakav tip staze baš ne odgovara. Drago mi je što se takmičimo praktično u centru grada i nadam se da ću imati uspjeha u etapama koje slijede", rekla je Šiversova.

U muškom hronometru bilo je još neizvjesnije jer samo 2,43 sekunde sporiji od De Kozma (7:48,99 minuta) bio njegov zemljak Federiko Ceolin. Za 3,9 sekundi sporiji je bio trećeplasirani Čeh Tomaš Paprstka.

"Odlično sam se osjećao od samog starta iako baš ne preferiram hronometar, više volim grupno takmičenje i vjerujem da ću biti još bolji u nastavku. Radujem se maratonu u subotu", rekao je De Kozmo.

U četvrtak je na programu ICC Short track trka na 20 kilometara koja počinje u 12 časova unutar zidina tvrđave "Kastel".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC