• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo KONAČNO o Pogbi i ludom zahtevu s Rols-Rojsom

Autor mondo.rs

"'Njegova ekselencija' je želela da pokaže novi automobil!", prepričao je Žoze Murinjo anegdotu o Polu Pogbi sa gostovanja Barnliju nakon čega je "potpuno puklo" između njih dvojice.

Nisu krili da je veza između njih zategnuta, ali su pokušavali da u javnosti prikriju da je toliko loša kako bi koliko-toliko uspeli da poprave atmosferu unutar svlačionica "Old Traforda".

Tri meseca nakon odlaska Žozea Murinja iz Mančester junajteda, tokom kojih se trudio da sve najbolje govori o svojim bivšim igračima, Portugalac je konačno otkrio detalje i pozadinu sukoba sa najskupljim fudbalerom u njegovim redovima - Polom Pogbom.

Francuz je zablistao od njegovog odlaska iz kluba i kod Solskjera je već zabeležio devet golova i osam asistencija, pa se tako sada spominje da bi mogao u Real Madrid.

Ipak, da ne zaboravimo na "loše strane ličnosti" Pola Pogbe, dok se o superlativima priča o njegovim igrama, pobrinuo se Žoze Murinjo ispričavši na seminaru u Portugalu anegdotu sa gostovanja Barnliju kada vezista nije želeo da se vrati autobusom sa ekipom.


"Dejli Mejl" je tada objavio da su se javili problemi između njih zbog napuštanja "Turf Mura", nakon čega je Pogbi oduzeta kapitenska traka, a sada saznajemo i detalje...

"Igrali smo u gradu 30 kilometara daleko od Mančestera i igrač me je pitao posle utakmice da li bi u mogao da se sam vrati u grad, bez ekipe", počeo je zanimljivu priču Murinjo.

"Rekao sam mu da smo bili u Londonu i da je hteo da ostane tamo - to bi imalo logike, ovo je bilo nadomak Mančestera, stvarno nije imalo smisla".


"I bio je uznemiren zbog mojih reči... Dobili smo tu utakmicu i došao je kod mene nakon završetka i ponovo me isto pitao. Bio sam zadovoljan rezultatom i rekao sam mu da bar uđe u autobus i zamoli šofera da ide za nama, pa posle deset minuta može da nastavi s njim. On i dalje nije bio zadovoljan!".

Zbog čega je Pol Pogba toliko insistirao da se svojim kolima vrati u Mančester?

Žoze Murinjo ima teoriju zašto mu je to toliko bilo bitno...

"Bio sam na konferenciji za medije i kada sam se vratio, pored timskog autobusa bio je parikaran Rols-Rojs u kom je bio njegov šofer. To je bio novi automobil i 'Njegova ekselencija' je želela da ga vide kako stadion napušta u novom Rols-Rojsu", prepričao je Žoze Murinjo događaje iz Barnlija s kakvima se nije suočavao "s starom gardom" fudbalera.


Britanski mediji inače redovno izveštavaju o automobilima koje voze najveće zvezde, fotografi su redovni ispred trening centara klubova kako bi "ulovili" nove mašine.

Pol Pogba je tako u januaru 2018. godine "pokazao" skupoceni Rols-Rojs koji vredi oko 250.000 funti, ali je iz nekog razloga želeo još malo pažnje za sebe u novoj sezoni, ako je bar verovati Žozeu Murinju i njegovoj anegdoti.

"I šta da radite u ovakvoj situaciji? Kažete mu da ne ide nikada u Rols-Rojsu? Da ide samo kada sam srećan? Ili rešite ovo na neki drugi način i onda ja odem 'na odmor'", kazao je Žoze Murinjo koji očigledno nije zadovoljan načinom na koji je reagovao u toj situaciji.

Videćemo da li će se Pogba oglasiti u vezi ovog slučaja...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC