• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzalud potrošenih 112.000.000: Fulam ispao!

Autor mondo.rs

"Jarčevi" Aleksandra Mitrovića moraće nazad u Čempionšip.

Tužno veče za navijače Fulama. Zapravo, ne samo veče, već čitava sezona.

Još od letos gledaju kako se njihovi fudbaleri muče po povratku u Premijer ligu, a pet kola pre kraja agonija je završena. Porazom od Votforda u gostima (1:4) Fulam je ispao!

Čak trojica trenera nisu uspeli da pronađu način da razbude londonske "jarčeve". Počelo je sa našim Slavišom Jokanovićem, koji ih je i uveo u najjači rang engleskog fudbala, zatim je kratko ekipu vodio Klaudio Ranijeri, a konačan neuspeh potpisaće Skot Parker.

Nije pomoglo i 112.000.000 miliona evra uloženih u stvaranje tima od kog se očekivalo mnogo, mnogo više nego što je tek 17 osvojenih bodova!

Fulam je tokom dva prelazna roka ove sezone doveo Žana Mišela Serija (Nica, 30 miliona), Andrea Zamba Anžisu (Marsej, 25), Aleksandra Mitrovića (Njukasl, 21), Alfija Mosona (Svonsi, 17), Džoa Brajanta (Bristol, 6,7), Fabrija (Bešiktaš, 6), Maksima le Meršana (Nica, 4) i na pozajmice Rajana Babela (Bešiktaš, 2), Havarda Nordvajta (Hofenhajl, 1) i Andrea Širlea (Dortmund, 0,4). Pozajmili su i Serhija Rika, Tima Fosu-Mensaha, Kaluma Čejmbersa i Lusijana Vijeta, ali za njih nisu dali dodatni novac, kao ni za Lazara Markovića koji je potpisao kratkoročni ugovor na šest meseci, a odigrao tek jednu utakmicu.

Malo je bilo i Mitrovićevih 10 golova...

Večerašnji ubedljiv poraz na "Vikarejdž roudu" bio je osmi uzastopni za "jarčeve", ukupno 23. ove sezone. Samo četiri pobede i pet remija premalo je da bi neki tim zaslužio da se i naredne sezone bori sa najboljima... Bezbedna zona je trenutno čak (i teoretski nedostižnih) 15 bodova daleko!

Iako je Votford poveo u 23. minutu preko Abdulajea Dukura, gosti su na odmor otišli i daje verujući da ovaj utorak neće biti i zvanično oproštajni od Premijer lige. Rajan Babel uspeo je da izjednači u 33. posle kontranapada u kom je učestvovao i Mitrović.

Ispostavilo se, međutim, da je to bilo sve što su igrači Fulama uspeli u ovoj utakmici. U drugom poluvremenu domaćin je postigao još tri gola i zapečatio sudbinu rivala. Strelci su bili Vil Hjuz u 63, Troj Dini u 69. i Kiko Femenia u 75. minutu.

Pre Fulama, iz Premijer lige je ispao i Hadersfild, a trenutno je ugrožen Kardif koji ima pet bodova manje od Barnlija, Sautemptona i Brajtona, s tim da nemaju svi isti broj odigranih utakmica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC