• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Fulama: Čuo sam da Mitrović ostaje

Autor mondo.rs

Ovo je važno i zbog reprezentacije Srbije koju od marta do novembra očekuje sedam kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo... Gde biste voleli da vidite Mitrovića?

Fulam se od Premijer lige oprostio već na početku aprila.

Pet kola do kraja, "kotidžersi" su ostali i bez teoretskih šansi da zadrže prvoligaški status u Engleskoj pošto su poraženi na gostovanju Votfordu (1:4) i tako se u roku od manje od godinu dana vratili u Čempionšip.

S obzirom na to da su potrošili 112.000.000 funti, i da će tek "upasti" u finansijske probleme zbog ogromnih izdataka na plate, postavlja se pitanje - ko će ostati u klubu?

Nama je naravno najzanimljivije pitanje Aleksandra Mitrovića, posebno zbog reprezentacije koju očekuje sedam utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od juna do novembra, pa je pitanje da li će formu "graditi" u drugoj ili prvoj ligi Engleske...

I kao član Čempionšipa je igrao odlično za "orlove", i kao član Njukasla i Fulama, ali sada deluje da je pravi trenutak u karijeri da prvenstveno misli na sebe.

Mnogi smatraju da je Aleksandar Mitrović (10 golova) pokazao dovoljno da bi ostao u Premijer ligi, ali problem pomalo pravi i to što ga je Fulam letos platio 21 milion evra i ne bi ga pustio tako povoljno, čak iako putuju "dole".

Nosi kapitensku traku, navijači Fulama ga obožavaju, a legenda kluba Gordon Dejvis otišao je korak dalje i kazao "insajderske" informacije za britanske medije.

"Čuo sam da Aleksandar Mitrović ostaje u Fulamu. To bi bilo sjajno iz navijačkog ugla...", kazao je velški fudbaler Gordon Dejvis koji je za Fulam igrao sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Navodno, ima informaciju i da u klubu ostaje Tom Kerni, dok za Rajana Sesenjona...

"Voleo bih da Rajan Sesenjon ostane u klubu, ali mu ugovor ističe za godinu dana, sasvim je očekivano da ga Fulam proda. Nadam se da će biti dovoljno pametan, čak iako ode u Totenhem ili Liverpul, da se dogovori da sledeću sezonu provede na pozajmici u Fulamu", ispričao je Gordon Dejvis.

Za sada nema informacija koji bi timovi iz Premijer lige, sem Evertona, bili zainteresovani za usluge Aleksandra Mitrovića tokom naredne sezone.

Gde biste vi voleli da ga vidite?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC