• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Psovke i pretnje posle meča Partizan - Čukarički

Autor mondo.rs

Vrlo ružne scene viđene u tunelu stadiona Partizana. Fudbaleri i trener Čukaričkog napali sudiju Jovana Šegrta. Najglasniji je bio Miroslav Bogosavac.

 Partizan Čukarički 3:2 psovke i prijetnje Izvor: MN PRESS

Naizgled miran derbi 29. kola Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog (3:2) umalo po završetku nije pretvoren u fizički obračun igrača i trenera "brđana" sa sudijom Jovanom Šegrtom. nemilom događaju svedočili su novinari, ali i pripadnici obezbeđanja, organa reda i zaposleni u oba kluba...

Sve je bilo u redu do 71. minuta, kada je zbog rasprave sa četvrtim arbitrom trener Čukaričkog Simo Krunić isključen. Šef stručnog štaba superligaša sa Banovog brda odbijao je da napusti klupu dok mu se ne kaže razlog zbog kojeg je udaljen sa iste. Posle skoro tri minuta natezanja, Krunić je ipak krenuo ka svalčionici i sve vreme na tom putu nešto dobacivao Šegrtu.

Zanimljivo, odmah posle isključenja Partizan je izjednačio, a kasnije i stigao do pobede.

Ali, najteži incident, o kome će se svakako još dosta pričati, dogodio se u tunelu između svlačionica i terena. Upravo tu je došlo do bliskog kontakta sudije i igrača i trenera gostujućeg tima.

Najglasniji je bio nekadašnji igrač Partizana i novopečeni reprezentativac Miroslav Bogosavac. Nažalost, od njega su se mogle čuti prostačke psovke, koje svakako ne priliče igraču državnog tima.

"*ebem vas u usta klošarska", moglo se čuti od strane Bogosavca na snimku "Telegrafa".

"Mrš, *ebem ti mater", nastavi je bek "brđana".  Odmah posle toga izgledalo je da će doći do fizičkog obračuna jer mu je sudija Jovan Šegrt odgovorio, a navodno i zapretio.

"Šta je, šta je bilo, kome pretiš ti majmunčino, kome pretiš?", besneo je nervozni Bogosavac.

Iako su fudbaleri Čukaričkog opkolili sudiju, on je mirno stajao i raspravljao se s njima. Zatim se u raspravu opet umešao Krunić, koji je, ipak, prvo svoje igrače uputio ka svlačionici.

"Nemoj pretiti mojim igračima, nemoj pretiti. Evo, čuli su svi. Vama svaka čast", obratio se Krunić Šegrtovim pomoćnicima koji su u tom trenutku prolazili.

Snimak incidenta možete pogledati OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC