• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić će razbjesniti navijače Barse i Reala

Autor mondo.rs

Srpski trener iznio stavove koji se sigurno mnogima neće dopasti.

 Radomir Antić o Barseloni, Realu, Grizmanu Izvor: MN PRESS

Radomir Antić iza sebe ima ogromno trenersko iskustvo, radio je u najvećim španskim klubovima - Real Madridu, Barseloni i Atletiko Madridu, a uspeo je i da odvede reprezentaciju Srbije na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine.

Sve to doprinosi da se njegova riječ cijeni, nažalost možda i više u inostranstvu nego kod nas, pa su španski mediji redom prenijeli intervju koji je dao za portal "Goal", a u kom je iznio mišljenja koja se sigurno neće dopasti navijačima Real Madrida i Barselone.

Prvima jer tvrdi da Luka Modrić nije zaslužio priznanje za najboljeg fudbalera 2018. godine, a drugima jer misli da će Antoan Grizman napraviti pogrešan potez ako izabere da dođe na Kamp Nou.

"Apsurdno je da ni jedan od tri najveća španska kluba ne razmišlja o dovođenju najboljeg organizatora igre na svijetu, Kevina De Brujnea", začudio se Antić i upitao:

"Od kada je to Luka Modrić najbolji? To što je dobio 'Zlatnu loptu' uopšte nema smisla. On niti asistira niti postiže golove... Potrebni su vam igrači poput De Brujnea, koji tjera druge da igraju bolje", smatra 70-godišnji strateg.

Govoreći o jednom od najboljih igrača Atletiko Madrida i Primere posljednjih godina, Antić čak smatra da je on potrebniji Realu nego Barseloni.

"Grizman je 'plejmejker', a Barselona igra bez klasičnih vezista. Ako ga dovedu, završiće na klupi jer za njega neće biti mjesta u timu", ocijenio je Antić, takođe uporedivši francuskog reprezentativca sa Filipeom Kutinjom, koji je januara 2018. stigao iz Liverpula, ali se nije nametnuo za mjesto standardnog prvotimca.

Da li se slažete sa Radomirom Antićem po ova dva pitanja ili mislite da griješi? Napišite nam u komentarima...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC