• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović ide u Barsu, a dogovorio sa Realom?

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Mediji u Barseloni ističu da će Luka Jović vjerovatno pojačati klub sa Kamp Noua, dok u Madridu iznose čak i detalje budućeg ugovora između Reala i Ajntrahta.

Ugledni Mundo Deportivo iz Barselone kao najzvučnija pojačanja katalonskog kluba ističu i potencijalno angažovanje Luke Jovića iz Ajntrahta. Mladi srpski napadač, prema autoru teksta, trebalo bi da bude zalog za budućnost i zamjena za 32-godišnjeg Luisa Suareza.

Jović je ove sezone eksplodriao u dresu njemačkog kluba i trenutno je na diobi drugog mjesta liste strijelaca sa 16 golova. Isto je postigao Pako Alkaser iz Dortmunda, dok je prvi Robert Levandovski, udarna igla Bajerna iz Minhena. Poljak je bio strijelac 19 golova, ali je tri postigao iz penala, dok Srbin i Španac nisu nijedan.

Mundo Deportivo u petak se bavio eventualnim pojačanjima Barse narednog ljeta, dok mediji u Madridu ističu da se Srbin već dogovorio sa "kraljevskim klubom", a pominju i detalje ugovora.

"Don Diaro", pozivajući se na njemački Bild, piše da je dogovor postignut i da će Luka Jović u skorije vrijeme potpisati ugovor sa Realom na šest godina.

Ovaj transfer obaviće se tek pošto Ajntraht na kraju sezone otkupi ugovor od Benfike za 12.000.000 evra, a onda bi klub iz Frankfurta trebalo da dobije od Reala 60.000.000 evra. Prvo 50, a preostalih 10 na ime bonusa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC