• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kukić: U Zadru da izginemo na terenu

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije smatra da su "orlovi" protiv Hrvatske osvojili važan bod i napominje da će ekipa i na gostovanju u nedelju biti veoma motivisana i odigrati maksimalno.

 Kukić: U Zadru da izginemo na terenu Izvor: MN PRESS

Rukometaši Srbije u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrali su nerešeno protiv Hrvatske u Beogradu - 25:25.

Lazar Kukić smatra da su "orlovi" osvojili veliki bod.

"Borila se cela ekipa i šteta što nismo došli do pobede jer smo imali šansu. Ipak ovo je veliko iskustvo za naš mladi tim i verujem da ćemo biti bolji", naveo je reprezentativac Srbije.

"Najveći teret je bio u odbrani. Stavili smo akcenat da im smanjimo broj golova, kontru. Golmani su bili dobri u prvom poluvremenu. U dugom je možda malo pala koncentracija, nisu nam dozvolili da prelomimo utakmicu kada smo vodili sa dva, tri razlike. Mislim da je i ovaj bod jako važan", rekao je igrač, kojem je selektor Nenad Peruničić zamerio što se u poslednjem napadu nije držao dogovorenih uputstava.

Nakon propuštene šanse pred domaćom publikom, Kukić veruje da Srbija može da ostvari dobar rezultat u Zadru, gde ih već u nedelju očekuje naredni meč protiv Hrvatske.

"Preostaje nam da se odmorimo i spremimo za taj meč. Da vidimo gde smo grešili. Oni će biti domaćini, imaće punu halu, ali može taj čuveni srpski inat da proradi, da izađemo i izginemo na terenu", rekao je Kukić.

Hrvatska je lider grupe B sa pet bodova, Švajcarska ima četiri, a Srbija je trenutno treća sa dva boda, dok je poslednji tim Belgije osvojio jedan bod iz tri odigrana meča.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC