STAR WARS: Uspon Skajvokera! (VIDEO)

Autor:

Objavljen je prvi tizer trejler za predstojeći nastavak popularne sage.

STAR WARS: Uspon Skajvokera! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Star Wars

Trejler i naziv za finale i deveti deo "Star Wars" sage je konačno tu!

Film će se zvati "Uspon Skajvokera", a biće u bioskopima od 19. decembra. Pre toga, imamo priliku da vidimo prve delove onoga što nas očekuje. Ono što za sada znamo o ovom filmu je skromno, ali definitivno je u pitanju poslednja priča o Skajvokerima, a dešava se neko vreme nakon radnje is "Poslednjeg džedaja".

"Ovaj film se ne nastavlja odmah na sledeći. Prošlo je neko vreme. Ovaj film je avantura na koju grupa ide zajedno. Jedna od divnih stvari u ovoj priči je dinamika likova, fantastični su zajedno", istakao je reditelj Džej Džej Abrams.

Ponovo ćemo videti Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka i Adama Drajvera, kao i Keli Mari Tren, Domnala Glisona i Lupitu Njongo.

Takođe, Bili Di Vilijams se vraća prvi put nakon "Povratka džedaja" iz 1983. da glumi Landa Kalrisijana, dok će pokojna Keri Fišer biti u filmu kao general Leja Organa i Mark Hamil kao Luk Skajvoker.

"Poslednji džedaj" se završio tako su se Rej i projekcija Luka Skajvokera udružili da pomognu Otporu da pobegnu pred naletom snaga Prvog Reda, ali je Luk tom priikom postao jedno sa Silom i naizgled preminuo.

Nećemo mnogo da vam otkrivamo trejler, jer je najbolje da ga pogledati sami, ali obratite pažnju na zlokobni smeh na kraju - fanovi veruju da je to znak da niko ne ostaje stvarno mrtav u "Star Wars" franšizi, pa ni omraženi Palpatin...

Izvor: YouTube/Star Wars

Ostale vijesti