Fanovi Ratova Zvezda - to se čekalo! (VIDEO)

Autor:

Jedi Fallen Order će biti čistokrvna singlplejer igra, bez multiplejera i mikrotransakcija!

Fanovi Ratova Zvezda - to se čekalo! (VIDEO) Foto: MONDO portal / Respawn / Electronic Arts

Sve fanove Ratova Zvezda, ali i uopšte ljubitelje kvalitetnih singlplejer igara, jutro 13. aprila nije moglo da im donese lepše vesti.

Bler Braun, izvršni producent studija Respawn, koji radi na Star Wars igri, koju mnogi čekaju, Jedi Fallen Order, potvrdio je preko svog Twitter profila da će ovo biti igra, koja će se koncentrisati isključivo na priču i singlplejer, bez ikakvog multiplejera i mikrotransakcija, i ovaj tvit je odjeknuo kao grom iz vedra neba na internetu.

Izvor: YouTube/Star Wars

A kako i ne bi, kad smo svi strahovali od najgoreg i za igrače i za fanove filmova, jer iza studija Respawn, kao izdavač i vlasnik licence za Star Wars igre stoji Electronic Arts, koji osim loše reputacije iza sebe ima i dve Battlefront igre, među kojima je poslednja praktično postala simbol pohlepnih mikrotransakcija i ozloglašenih Loot kutija modernog gejminga.

Zna se da je politika u EA da praktično sve igre moraju biti “live service”, odnosno sa milion stvari unutar igre na koje ljudi mogu da potroše pare, tako da je zbog svega toga ova vest da ćemo imati singlplejer narativnu igru veoma važna i pozitivna.

Osim toga, ranije je potvrđeno i da se igra radi u Unreal, umesto u neslavnom Frostbite pogonu, koji EA forsira, a koji mnogim programerima zadaje pravu glavobolju. Večeras, u 20:30 po našem vremenu, očekujemo i panel koji će nam i zvanično otkriti igru, i naravno, pisaćemo vam odmah o tome posredstvom Play! Zine sajta, kao i do sada!

Pridružite nam se u sledećem uzbudljivom putovanju Star Wars univrzuma!

Ostale vijesti

Mondo izdvojeno