• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Da ne navijaju za Zvezdu?

Autor mondo.rs

Zvezdin trener izbegavao da posle trijumfa odgovori na opširan govor svog kolege, naglasivši da priča samo o košarci. Pred treći meč u Podgorici: "Rezultat je 0:0".

 Tomić: Da ne navijaju za Zvezdu? Izvor: MN PRESS

Računajući i ABA Superkup, Crvena zvezda mts i peti put je savladala Budućnost ove sezone i ubedljivim nastupom stekla "meč lopte" za titulu i kartu za Evroligu.

Nakon utakmice, u kojoj je njegov tim deklasirao branioca titule, Milan Tomić je zahvalio navijačima na podršci i rekao da je samo jednom doživeo sličnu atmosferu - na klupi Olimpijakosa kada je gostovao u Štark areni, upravo Crvenoj zvezdi.

"Hvala publici i navijačima što su došli u ovolikom broju i što su nam stvarno pomogli da dobijemo još jednu utakmicu i da napravimo 2:0. Bez njihove podrške sigurno bi bilo mnogo teže. Za 30 godina u košarci sigurno da ovakvu atmosferu nikad nisam doživeo. Jesam jedino kada sam igrao sa Olimpijakosom u Areni".

Kratko analizirajući utakmicu, rekao je...

"Mislim da smo svih 40 minuta dominirali, to govori i rezultat, ali to ne znači ništa. Igra se na tri pobede i moramo da budemo spremni da odigramo još kvalitetnije u Podgorici tu prvu utakmicu i da idemo na pobedu".

Na pitanje o povredi Stratosa Perperoglua, rekao je da nema konkretnu informaciju.

"List je u pitanju, ali ne mogu u ovom trenutku ništa više da vam kažem. Na pregledima je".

Upitan za govor trenera Budućnosti Jasmina Repeše, koji je rekao da nikad nije igrao u sličnoj "atmosferi linča", odgovorio je...

"Komentarišem samo košarku. Bavim se samo košarkom. Zahvalio sam se navijačima na podršci. Svako može da daje izjavu kakvu god hoće. Sigurno je i Budućnost igrala i derbije protiv Partizana, i mi smo, ne shvatam..."

"Bilo je 6.000 ljudi u hali, da li da ne navijaju za Zvezdu? Molim vas, samo pitanja u vezi sa košarkom", dodao je Tomić.

U osvrtu na nastup svog tima, rekao je da su crveno-beli ostvarili trijumf pre svega timskom igrom.

"Igrali smo tako, timski, od prve sekunde i prvog minuta. Ako imamo 20 asistencija i 7 grešaka, to je znak da smo odigrali timski. Odžo, Čović, Dobrić, Stratos... To je sve timski odigran posao. Najbitnija je bila odbrana, ne toliko napad. U odbrani smo imali fokus na Kolu i Gordiću... Kad odigraš dobro u odbrani, biće lakih poena u kontranapadu".

Upitan da li je Čović bio faktor iznenađenja za Podgoričane, Tomić je odgovorio:

"Pa, gospodin Repeša je pre prve utakmice rekao da je Filip u odličnoj formi. Kako onda nisu očekivali?".

Na konstataciju da je Zvezda i treću važnu utakmicu u nizu završila revijalno, Tomić je rekao da njegov tim ima samopouzdanje.

"Igramo lepu, agresivnu i brzu košarku. I posle treće utakmice protiv Partizana, gde smo dobili lako i ovde dve protiv Budućnosti... To je dobro za naš tim. Što se tiče samopouzdanja, moramo biti spremni za Podgoricu. Ne smemo da stanemo posle 40 razlike. Ne, ne... ABA liga se uzima kada se dobije treća utakmica".

Upitan za odličan učinak svog tima ove sezone protiv Budućnosti, Tomić je odgovorio kratko:

"Rezultat je 0:0".

Potom je ispričao priču...

"Pratiš basket dugo godina... Sećaš se utakmice Olimpijakos-Sijena, plej-of za ulazak na F4... Bilo je 56 razlike u Pireju, a sledeću smo izgubili i nismo se ni plasirali na F4. Sve se to samo piše. Moraš da budeš koncentrisan, rekao sam to igračima i posle prve utakmice... Imamo treću utakmicu, ne živi se od prošlosti", naglasio je Tomić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC