• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Agent o Jokiću i Srbiji: Pozitivne vibracije, ja sam za

Autor mondo.rs

"Ako bude imalo šansi, igraće za reprezentaciju. Zaista želim da se to dogodi", rekao je menadžer srpske NBA zvezde o nastupu svog klijenta na Svetskom prvenstvu.

 Nikola Jokić i Srbija pozitivne vibracije agent za Izvor: MN PRESS

Kao i nekoliko sezona unazad, ljubitelji košarke u Srbiji aktivno prate velike uspehe Nikole Jokića u NBA ligi i pitaju se da li će za njega navijati i tokom leta, kada će reprezentacija igrati na Svetskom prvenstvu u Kini.

Ovih dana, dok Nikola prvi put igra u plej-ofu sa Denverom, ta tema ponovo je aktuelna i o njoj je u ponedeljak na Ekonomskom fakultetu govorio Jokićev agent, Miodrag Ražnatović.

"Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili, jer su prvi put zaigrali u plej-ofu", rekao je on.

U ovom trenutku, ne postoji konkretan odgovor na pitanje koje interesuje mnoge, ali poznati agent otkriva da su znaci za to za sada dobri.

"Generalno su pozitivne vibracije, ali svaki put kada je tako, pojavi se vest dana da će Jokić igrati, pa ja onda dobijam čestitke... Stvarno ne znam u ovom trenutku, ali iskreno rečeno, retko kad sam se osetio tako dobro kao 2002. godine kada je Gurović dao trojke u Indijanopolisu (na Svetskom prvenstvu, protiv SAD, prim. novin)".

Prema njegovim rečima, Jokić će se odazvati pozivu selektora Aleksandra Saše Đorđevića, ako se za to stvore i najmanji uslovi.

"Zaista želim da se to desi. Ako bude bilo imalo šanse za to, to će se desiti. A, ako on bude igrao, verujem da možemo da ih pobedimo (reprezentaciju SAD, prim. novin)", dodao je Ražnatović.

Komentarišući Denverovu sezonu, agent srpskog Ol-star košarkaša rekao je...

"Igrao je i malo preko plana, malo su ispali iz forme u poslednjih mesec dana, ali su uz malo sreće izborili poziciju broj dva na tabeli Zapada. Ipak, igraju protiv dobre ekipe, San Antonija, i posle prvog poraza kod kuće jako je moguće da ne nastave plej-of", dodao je Ražnatović.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

NIKADA!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC