Otpali Jović i Grizman, Barsa cilja De Lihta

Autor:

Barselona planira da osveži tim tokom leta, ali na njenom spisku nisu (više) Jović i Grizman.

Otpali Jović i Grizman, Barsa cilja De Lihta Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Pre manje od mesec dana pojavio se spisak želja pojačanja Barselone u narednom prelaznom roku. Na njemu se nalazilo nekoliko vrlo interesantnih imena, a među njima i Luka Jović.

Posle pisanja Marke da je Real Madrid već završio transfer mladog Srbina i da je upravo Jović nova devetka "kraljevskog kluba", sa spisak je otpao i iskusni Antoan Grizman.

Prvi čovek Barselone Đozep Marija Bertomeu potvrdio je da Grizman nije u planovima kluba kao pojačanje za letnji prelazni rok, bez obzira što su španski mediji pisali da se sprema transfer od 120 miliona evra, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru Francuza.

"Grizman je igrač Atletika i ima ugovor. Volim velike fudbalere iz Primere, oni daju veliki kvalitet ligu. Ukoliko Grizman hoće u Barselonu moraće da priča sa trenerima, ali on nije na našem radaru.Mnogo je spekulacija u medijima, ali Grizman nije naša želja i nije zvao Barselonu", rekao je Bertomeu za "TVE".

On nije hteo da otkriva ništa oko verovatnog prelaska kapitena Ajaksa Matijsa de Lihta na Nou Kampu, kao što se najavljuje da krene putem saigrača Frenkija de Jonga.

Španski list Mundo Deportivo preneo je da je Barselona odustala i od Jovića u trci sa Real Madridom i to nakon reči oca srpskog reprezentivca Milana Jovića da Luka ne želi na Nou Kamp.

Ostale vijesti