• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valverde: Da se ne izvinjavamo...

Autor mondo.rs

Trener Barselone odao je Leu Mesiju priznanje zbog toga što važne utakmice uvek odigra na visokom nivou.

Lionel Mesi u utorak je sa dva gola u razmaku od pet minuta uveo Barselonu u polufinale Lige šampiona, pošto je ukupno vođstvo Katalonaca time uvećano na 3:0.

"On nas uvek izvuče iz nevolje, ali nećemo se izvinjavati što ga imamo. Leo je uvek tu za tim u važnim utakmicama i nije samo da bljesne u trenutku postizanja gola, već se njegov uticaj oseća tokom svih 90 minuta. On je igrač koji predvodi naše napade i u svakom trenutku je sposoban da zatrese mrežu", izjavio je trener Barselone Ernesto Valverde.

Barsa je imala minimalnu prednost sa "Old Traforda", ali je Mančester junajted već u prvom minutu revanša imao sjajnu šansu da anulira zaostatak.

Markus Rašford pogodio je prečku i najavio da bi engleski tim možda mogao da ponovi podvig iz prethodne runde, kada je u gostima pobedio Pari sen Žermen (1:3) i plasirao se u četvrtfinale.

Ipak, posle Mesijevog prvog gola je laknulo svima na "Nou Kampu", a naročito kada je David De Hea napravio kiks i dozvolio Argentincu da ga još jednom savlada.

U drugom poluvremenu je Filipe Kutinjo samo stavio "tačku na i" (3:0).

"Mnogo je vremena prošlo otkako smo poslednji put igrali u polufinalu. Posebno je bio bolan prošlogodišnji neuspeh. Zato smo se ovog puta postarali da odigramo punim intenzitetom i maksimalno fokusirano", dodao je Valverde, čiji tim sada čeka Liverpul ili Porto (prvi meč 2:0).

Barselona je prethodna tri nastupa u Ligi šampiona okončala ispadanjem u četvrtfinalu.

Prošle godine protiv Rome bilo je 4:1 i 0:3, pre dve godine 0:3 i 0:0 protiv Juventusa, dok je 2016. bolji bio Atletiko Madrid - 2:1, 0:2.

"Sa igračima kakve imaju u napadu i momcima koje mogu da ubace sa klupe, kao što su Dembele i Malkom, ne bih se kladio da neće osvojiti trofej. Mislim da su favoriti", rekao je menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer.

"Mesi je vanserijski talenat, uz Kristijana Ronalda je najbolji na svetu u poslednjih 10 godina. Ako mu date samo malo prostora, on će dati gol ili kreirati šansu. Na našu žalost, tako je bilo i ovog puta".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC