Dnevne žurke na OK Festu

Autor:

I ove godine zagrijavanje za odličan festivalski dnevni i večernji program, na šestom po redu OK Festu, započeće kraj najvećeg bazena na Balkanu.

1
A- A A+
OK fest Foto: Vedran Ševčuk/MONDO

Termin od podneva do 16 časova, tokom tri festivalska dana rezervisan je za odlične dnevne zabave na OK Summer bini za koje će se pobrinuti: Mladen Tomić (petak, 12.07.), Nebs Jack (subota, 13.07.) i Space Motion (nedjelja, 14.07.).

Ovaj trojac zadužen je za odličnu atmosferu, na jednoj od omiljenih lokacija OK kampera, koji odmor od ljetnih vrućina i uzavrele festivalske atmosfere traže u hladu bazena na Tjentištu, prikupljajući energiju i dobre vibracije za program koji ih u nastavku dana očekuje na ostalim binama.

Program OK Summer stejdža i ove godine dodatno će upotpuniti sadržaje OK Festa, koji će i ovoga puta svima onima koji se odluče da nam se pridruže na Tjentištu priuštiti 72 sata neprekidne zabave i jedinstveno iskustvo festivalskog provoda.  

Uz vrhunska imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene, na tri festivalska stejdža, kao i adrenalinski doživljaj koji donosi rafting na Tari i planinarske šetnje kroz NP Sutjeska, provod na Tjentištu je zagarantovan.

Sve info i prijave za boravak u festivalskom kampu potražite na zvaničnoj stranici festivala.

Ostale vijesti