Van Dam kupio novi automobil - preko Dragane Mirković

Autor:

Pored kupljenog, poznati glumac je dobio još jedan automobila – i to kao poklon.

0
A- A A+
mercedes majbah maybach Foto: promo/Daimler AG

Prijateljstvo Dragane Mirković i njenog muža Tonija sa Žan-Klod Van Damom pretočilo se u poslovnu saradnju. Naime, holivudski glumac je nedavno od pevačice kupio luksuzni automobil, piše Alo!

Pevačicin muž Toni Bjelić je 2014. kupio fabriku i prava za proizvodnju od Daimlera i počeo da proizvodi Maybach coupe.

Kako je pevačica rekla, Žan-Klodu brojka od 200.000 evra nije predstavljala problem, a uz Majbaha je dobio još jedan automobil, na poklon. Ali ne od Tonije i Dragane, već od njihovih prijatelja, koji su prodavci Mercedesovih automobila na kojima stoji oznaka DON.

"Van Dam je ušao u porodicu DON", otkrila je pevačiva za Alo, a te automobile voze i naše poznate zvezde poput Ane Nikolić, Jelene Karleuše, Lepe Brene…

"Svi koji su kupili auto preko nas imaju na tablicama DON. Toni je dugi niz godina u autoindustriji i ima izvesne olakšice, tako da naši prijatelji preko njega mogu da dobiju najbolje uslove otplate i najnižu cenu", rekla je Dragana i pojasnila kako je Van Dam dobio automobil na poklon.

"Naši prijatelji su želeli da mu poklone jedan automobil iz svog salona jer ga obožavaju, a preko nas su imali priliku i da ga upoznaju. Ne treba da vam kažem da je bio dirnut tom pažnjom, iako njemu automobili zaista nisu potrebni. Ko zna koliko ih već ima", kaže Dragana Mirković.

Poznata pevačica je otkrila da je ponosna na "iskreno prijateljstvo" sa čuvenim glumcem.

"U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti sa naše, nita sa njegove. Zato nas i zavoleo", rekla je Dragana.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama

Ostale vijesti