• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hvala Bogu, ne moram odmah da mislim na Mesija"

Autor mondo.rs

Jirgena Klopa zasmijalo pitanje portugalskih novinara...

 Jirgen Klop - Neću odmah razmišljati o Mesiju Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Meč koji svi željno iščekuju će se desiti prije meča za trofej!

Barselona i Liverpul sastaće se u polufinalu Lige šampiona (1. i 8. maj) nakon što su bez većih problema izbacili Mančester junajted i Porto, pa tako zakazali potencijalno utakmicu sezone u kojoj očekujemo da će "prštati" od atraktivnih poteza i dobrog fudbala.

Sve oči biće uprte u Lionela Mesija od koga će se očekivati da "riješi" odbranu Liverpula, a pred Jirgenom Klopom je težak zadatak da smisli kako da ga zaustavi.

EKSKLUZIVNO NA MONDU: GOLOVI LIGE ŠAMPIONA (VIDEO)!

Rijetki su treneri koji su uspjevali u tome, mogu se izbrojati na prste jedne ruke, a i tada se može kontrirati i reći da je u stvari Leo Mesi imao loše veče, ne da je to bila njihova taktička briljantnost na djelu.

Bilo kako bilo, izazov je pred Klopom, ali o tome ne misli za sada...

Ili bar tako kaže!

"Hvala Bogu, pa o tome ne moram da mislim večeras. I opet, hvala Bogu što ću imati dovoljno noći da mislim o tome. Svi su probali i niko zapravo to nije uspio...", kazao je Jirgen Klop koji u dosadašnjoj trenerskoj karijeri nije igrao protiv Barselone u zvaničnim mečevima.


Mesi je s druge strane igrao protiv Liverpula u sezoni 2006/07 kada su "redsi" prošli u četvrtfinale Lige šampiona zbog gola u gostima (2:1 na "Nou Kampu" i 0:1 na "Enfildu"), da bi te sezone igrali i finale ovog takmičenja gdje ih je pobijedio Milan (2:1).

Tada je Mesi imao tek 20 godina i još se "probijao" u tim Barselone, tako da nije imao naročitog uticaja na igru u oba meča protiv Liverpula...

Od tada je prošlo mnogo vremena i jedva čekamo dvoboj petostrukih prvaka Evrope!

Klop je poslije utakmice sa Portom dodao i da je ponosan na igrače, da su postigli sjajan rezultat i da je utakmica sa Barselonom dobra vest.

"Mislim da ukupni rezultat ne prikazuje pravo stanje utakmica sa Portom. U prvoj smo bili bolji, dominirali i igrali zaista dobar fudbal. U revanšu je bilo drugačije. Bili su direktni, a kada takva publika podržava ekipu... Bila je dobra fudbalska atmosfera, to su iskoristili i bilo je teško nositi se s tim. Trebao im je rani gol, ali nisu ga postigli, onda je intezitet pomalo pao i bili smo u igri. Nije baš da smo zaboravili kako da igramo fudbal. Bili smo jaki u teškoj utakmici i srećan sam. Važno je da prođeš dalje", rekao je Klop.

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona ove sezone?

  • Ajaks

    54.37% (56)

  • Totenhem

    1.94% (2)

  • Barselona

    27.18% (28)

  • Liverpul

    16.5% (17)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC