• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rivers ostao bez "goriva": Nema izgovora

Autor mondo.rs

"Moramo da budemo mentalno spremni za petak".

 Kejsi Rivers - "Moramo da budemo mentalno spremni za petak". Izvor: MN PRESS

Maestralno do poluvremena, a poslije pauze - veoma loše.

Tako je igrao Kejsi Rivers (32) u srijedu, u trećoj utakmici finala ABA lige, u kojoj je uhvatio sjajan ritam, ubacio 19 poena bez promašaja, pa potpuno stao.

Imao je Amerikanac lijepu priliku da u završnici pogodi važnu trojku za "minus 3", ali ni tada nije našao način da se vrati "u meč". Budućnost je to iskoristila da prvi put ove sezone savlada Beograđane i da smanji svoj zaostatak u finalnoj seriji ABA lige.

"Imali smo pristojan prvi dio meča i uglavnom smo kontrolisali utakmicu. U drugom dijelu nismo imali bilo šta... Promašili smo mnogo šuteva, napravili mnogo defanzivnih grešaka, dozvolili im da trče i kada se i publika vratila, bilo je teško", izjavio je Rivers nakon meča.

Šta je bilo drugačije u drugom dijelu?

"Odbrana se promijenila. Bilo je mnogo drugačije, ali to nije izgovor. Imam druge načine da se pokrenem i to je na meni. Izgubili smo sebe u nastavku i moramo da nađemo način da pobijedimo u gostima".

Izvor: MN PRESS

Upitan šta će biti najvažnije u sljedećoj utakmici, Rivers je rekao da je važno da Zvezda ostane "u meču" od početka do kraja.

"Ključno je da radimo 40 minuta ono što smo u srijedu radili u prvom dijelu. Moramo da budemo mentalno pripremljeni. Takvi smo bili u prvih 20, 25 minuta, ali poslije toga nije bilo tako".

Da li je umor faktor pred četvrti meč?

"Osjećao sam bol, ali to nije izgovor. Kada počne utakmica moram da budem u stanju da nastupam. Sada moram da se odmorim i biću spreman za petak".

Na pitanje o odsustvu Stratosa Perperoglua, koje se veoma osjetilo u momentima u kojima je Koti Klark preuzeo inicijativu, Rivers je rekao da bi ekipa trebalo da nađe rješenje i za tu situaciju.

"Treniramo svakog dana. Jedan padne, drugi uskoči i mora da popuni upražnjeno mjesto. Promašili smo te šuteve, ali moramo da uradimo šta je potrebno da bismo pobijedili", dodao je Amerikanac.

Četvrti meč finalne serije - petak u 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC