• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo iznerviran zbog Ajaksa, već ide iz Juvea!

Autor mondo.rs

Došao je po trofej Lige šampiona, ali nije mogao sam...

U jednom trenutku delovalo je da će upaliti!

Juventusova investicija od 117 miliona evra u Kristijana Ronalda djelovala je da pogoduje obema stranama pošto su i jedni i drugi sanjali trofej Lige šampiona - Juventus treći u istoriji i prvi od 1997. godine kojim bi se potvrdila njihova dominacija u Italiji, a legendarni napadač šesti u svojoj kolekciji, sa tri različite ekipe.

Međutim, "desio se" Ajaks...

Katastrofalno izdanje Juventusa u dvomeču protiv Ajaksa (ukupno 2:3) značio je neočekivanu eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona, istoj fazi kao prošle godine bez Ronalda, tako da će "stara dama" morati da se zadovolji "samo" titulom u Kalču.

Pošto će biti čak osma u nizu, i pošto su neuporedivo jači od konkurencije, neće to biti velika utjeha za Juventus, a to nije ono po šta je došao sam Ronaldo...

Kristijano Ronaldo je ove sezone odigrao 38 mečeva za Juventus u svim takmičenjima i dao 26 golova, dok je zabilježio i 12 asistencija. Iako je to izuzetna statistika, zapravo je najslabija godina za CR7 u poređenju sa svim sezonama u Realu unazad. "Čuvao" se za najvažnije mečeve u Ligi šampiona, "izvukao" Juve protiv Atletika, ali Ajaks nije mogao...

Kako prenosi italijanski list "Korijere dela Sera", Ronaldo je bijesan zbog poraza od slabijeg Ajaksa i voljan je da već ovog ljeta napusti Juventus u potrazi za timom koji može da bude konkurentan u borbi za pehar Lige šampiona.

Nešto manje dramatičan je list "La Republika" koji otkriva da Ronaldo neće ostati u Torinu do kraja ugovora (2022. godina), ali da bi naredna sezona mogla da bude posljednja.


O takvom razvoju događaja se pričalo i ranije i očekivalo se da će CR7 u ljeto 2020. godine otići u MLS gde je želio da finišira karijeru, ali je vjerovatno želio da tamo ode sa još nekoliko velikih trofeja "u džepu".

Mnogi smatraju da bi u trku za njegov potpis sada mogao da se uključi Junajted, posebno što je na kormilu njegov bivši saigrač iz dana na "Old Trafordu" legendarni Solskjer.

Ipak, djeluje da je Mančester junajted u ovom trenutku kilometrima daleko od Juventusa po pitanju stabilnosti i potencijala za osvajanje Lige šampiona, čak nije sigurno ni da će to takmičenje uopšte igrati naredne sezone.

Velika odluka je pred njim i neće biti iznenađenje ako napusti Juventus, čak iako je prije nekoliko mjeseci rekao da se "nikad bolje nije osjećao u karijeri".

Sve se promijenilo preko noći!

Pogledajte najzanimljivije detalje sa utakmice protiv Ajaksa u Torinu (1:2).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC