• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vest za Partizan: Rikardo opet napada Niš

Autor mondo.rs

Strelac pobedonosnog gola protiv Radničkog u Kupu biće spreman i za meč u Superligi predstojećeg vikenda.

 Rikardo Gomeš nije povrijeđen, biće spreman za Partizan Radnički Izvor: MN PRESS

"Što se tiče bola koji sam osetio, ništa posebno, prolazi za dva, tri dana...".

Ovo je poruka najboljeg strelca, verovatno i igrača, Partizana ove sezone Rikarda Gomeša koji je postigao pobedonosni gol protiv Radničkog u sredu u Humskoj (1:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, a onda uplašio navijače kada se uhvatio za zadnju ložu.

Tražio je izmenu na desetak minuta do kraja, Savo Milošević je na teren poslao Dejana Georgijevića, ali nema brige za Partizan pošto je bila u pitanju samo trenutna bol.

Povredu na meču protiv Radničkog zaradio je i krilni fudbaler Goran Zakarić koji je zamenjen već na poluvremenu, ali za sada nema informacija koliko će on biti van terena i da li je u pitanju ozbiljnija povreda.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva nije pretrpeo ozbiljniju povredu i biće već u konkurenciji za tim za meč predstojećeg vikenda, opet protiv Radničkog, samo ovoga puta na niškom "Čairu" gde Partizan gostuje u nedelju (18.30, TV Arena Sport).

Namera mu je da nastavi golgetersku formu jer je trenutno na učinku od 22 pogotka u svim takmičenjima za Partizan (41 utakmica).

"Bila je to jedna dobra i teška utakmica. Radnički ima dobar tim, agresivan, ali mi smo zaista odradili dobro posao i zaslužili pobedu. Za tri dana se ponovo srećemo sa njima u ligi, gde ćemo pokušati da odigramo na ovom nivou, jer ako budemo igrali sa ovom željom i mentalitetom bliži smo pobedi", kazao je Rikardo Gomeš za zvanični sajt Partizana.

Već sredinom maja sledi i PETI ovosezonski meč sa Radničkim u revanšu Kupa Srbije, a Rikardo poručuje da o tome trenutno ne razmišljaju, fokus je na teškim mečevima u ligi.


"Znamo samo da će biti to još jedna teška utakmica baš kao ova danas, ali da ćemo dati sve od sebe da budemo u finalu", dodao je Rikardo.

Jedan od najboljih aktera utakmice protiv Nišlija bio je Saša Zdjelar koji je kazao su dobro znali kako će Radnički igrati u Humskoj, ali su uspeli da ih zaustave i ostvare pozitivan rezultat, iako smatra da su mogli da postignu još neki gol.

Šanse su 50-50 pred revanš u Kupu poručuju iz Niša?

"Ne znam šta su rekli, niti se tome okrećem, znam da se mi pitamo ko će ići u finale i da ćemo dati sve od sebe da i tamo dođemo do nova tri boda", zaključio je Zdjelar.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC