• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovančić do 2021. u Zvezdi

Autor mondo.rs

Vezni fudbaler produžio ugovor sa Crvenom zvezdom i tako postao jedan u nizu igrača koji su to uradili pre njega.

 Dušan Jovančić produžio ugovor sa FK Crvena zvezda do 2021. Izvor: MN PRESS

Dušan Jovančić i Crvena zvezda potpisali su ugovor o produžetku saradnje do 2021. godine, sa opcijom produžetka ugovora na još godinu dana.

"Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji", rekao je Jovančić za klupski sajt po potpisu ugovora.

Fudbaler Zvezde se osvrnuo na prethodni periodu.

"Iz ove perspektive, stvarno mi je proleteo period od dolaska u Crvenu zvezdu. Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima", ocenio je vezni fudbaler koji je na stadion "Rajko Mitić" došao iz Vojvodine.

Pre Jovančića ugovor sa Zvezdom su produžili Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Milan Borjan, Dejan Joveljić, Milan Rodić i Marko Marin.

"To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha", mišljenja je Jovančić.

Zvezda je vrlo blizu nove titule, a konačno bije bitku i za trofej u Kupu Srbije.

"Sledi nam prvo gostovanje Čukaričkom, jako teška utakmica nas čeka u subotu, oni se bore za Evropu, a mi se pripremamo kao i za sve prethodne duele. Idemo na pobedu i probaćemo da nastavimo odličan niz u prvenstvu. Što se tiče Kupa, dobar deo posla uradili smo kod kuće protiv Mladosti, ali ne smemo da se opustimo pred revanš u Lučanima i sigurno ćemo mu prići maksimalno oprezno, i nadam se da ćemo se plasirati u finale."

Jovančić je posle važnog parafa imao i poruku za sve Zvezdine navijače.

"Zahvalio bih se navijačima na dosadašnjoj podršci koju nam pružaju, nadam se da će nastaviti da nas bodre još jače, a mi ćemo se truditi da im se odužimo na najbolji način", podvukao je Dušan Jovančić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC