• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić pred Leotar: Bez kalkulacija!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučani su propustili priliku da se približe vodećim ekipama sa vrha tabele, pa će u preostalim susretima ligaškog dijela Premijer lige BiH pokušati da osvoje što veći broj bodova, a samim tim u plej-of uđu sa što bolje pozicije.

 RK Leotar Trebinje RK Borac m:tel najava Premijer liga BiH 24. kolo rukomet Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije samo boda osvojenog na domaćem terenu protiv Konjuha (23:23), rukometaše Borca m:tel u 24. kolu Premijer lige BiH očekuje izuzetno teško i nezgodno gostovanje u Trebinju protiv Leotara.

Trener Borca m:tel Mirko Mikić nije bio zadovoljan izdanjem u prethodnom meču protiv tima iz Živinica, pa se nada da će u duelu s Leotarom biti mnogo bolje.

"Nadam se da ovaj remi, kojim niko nije zadovoljan, nije uticao na ekipu. Igračima, upravi i meni je najžalije kada se 'prospu' bodovi. Loše smo odigrali i moramo popraviti utisak u Trebinju", naglasio je Mikić.

Trebinjci su većinu bodova ove sezone osvojili na domaćem terenu (devet pobjeda i po jedan remi i poraz), pa će "crveno-plavi" morati dobro da se oznoje kako bi iz Hercegovine donijeli bod(ove).

"Idemo u goste izuzetno nezgodnoj ekipi, koja je pred svojim navijačima izgubila samo tri-četiri boda. Sigurno nam neće biti lako, ali naše ambicije su uvijek iste, pa će tako biti i protiv Leotara. Prije svega, pokušaćemo popraviti utisak i, ukoliko se ukaže šansa, vratiti se kući s bodovima. Uvijek se nadamo najboljem", optimista je trener "crveno-plavih".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Do kraja ligaškog dijela sezone ostala su još tri kola, dok Borac m:tel tek treba da odigra i zaostali meč sa dobojskom Slogom.

Kako je Mikić naglasio, želja je da se osvoji što veći broj bodova u preostalim susretima, prvo protiv Leotara, a zatim Slavije i Bosne, kako bi se doigravanje za šampiona dočekalo sa što bolje pozicije.

"Nema kalkulisanja. Svaku utakmicu igramo maksimalno. Ispustili smo nekoliko prilika da budemo prvi nakon regularnog dijela. Iako matematički šansa za to i dalje postoji, o tome ne vrijedi razmišljati. Sigurno da ćemo do kraja pokušati da pružimo maksimum, a onda kroz plej-of ostvarimo cilj. Naša ambicija je da osvojimo prvenstvo, a da bismo to uradili, moramo pobijediti sve rivale", poručio je Mikić.

Duel u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju na programu je u nedjelju od 17 časova.

PREMIJER LIGA BIH - 24. KOLO:

Sloga (D) - Goražde
Derventa - Vogošća
Sloga (GV/U) - Zrinjski
Bosna - Gračanica
Slavija - Lokomotiva
Leotar - Borac m:tel
Konjuh - Maglaj

TABELA: Gračanica 52, Bosna 49, Borac m:tel (-1) 44, Konjuh 38, Sloga (D) (-1) 37, Vogošća 36, Sloga (GV/U) 35, Leotar 35, Maglaj 32, Zrinjski 30, Lokomotiva 29, Goražde 26, Slavija 16, Derventa 10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC