Pao veliki diler u Splitu: Samo heroina 4,5 kila

Autor:

Jednog od većih narko dilera na širem splitskom području uhapšen je nakon što mu je u stanu u Splitu pronađeno više od četiri i po kilograma heroina.

0
A- A A+
droga kokain spid heroin diler dileri narkotik narkotici narkoman narkomani Foto: MONDO

Policija je dvadesetdevetogodišnjaka pratila mesecima, sve do hapšenej i zaplene heroina, ali i još 2,5 kilograma raznih drugih droga. Zaplenjena droga bi na ulici moglada dilerima donese oko 400 000 evra, prenose danas hrvatski mediji.

Ovom velikom zaplenom i hapšenjem splitsko-dalmatinska policija pohvalila se danas na vanrednoj konferenciji za novinare

Šef kriminalističke policije u ovoj policijskoj upravi Ante Matković najavio je da kriminalistička istraga ide dalje, kako bi se utvrdila povezanost uhapšenog s drugim osobama.

U iznajmljenom stanu koji je uhapšeni koristio, policija je pronašla četiri kilograma i 650 grama heroina, 625 grama kokaina, kilogram i 840 grama marihuane, 133 tablete ekstazija, 54 grama amfetamina, tri digitalne vage za precizno merenje težine, pribor i opremu za pakovanje droge, dva pištolja marke "glok" kao i 135 komada municije, saopštila je policija detalje.

Načelnik Odeljenja za kriminalitet droga, Dušan Jenjić dao je podatak da se nabavna cena kilograma čistog heroina kreće oko 25 hiljada evra, a kilogram kokaina 40 hiljada evra, prenose hrvatski mediji.

Tagovi:

Ostale vijesti