Oskarovka šokirala: Moj sin je sada devojčica

Autor:

Šarliz Teron dozvolila je trogodišnjem sinu da bira svoj pol. Pre četiri godine!

0
A- A A+

Oskarovka Šarliz Teron ponosna je mama dvoje usvojene dece, Džeksona i Ogast.

Džekson sada ima sedam godina, a njegove fotografije u haljinici šokirale su konvencionalniju javnost. Oskarovka je sada otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je devojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

"Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dečak. I otada, odgajam devojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dve divne devojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvetale," rekla je ona.

"Moj posao majke podrazumeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja deca imala to pravo, i kako bi se tokom života osećale bezbedno," rekla je ona.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

"Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije večan i da moram da ga živim iskreno," rekla je ona.

Šarliz je Džeksona usvojila 2012, a drugu kćerku Ogast tri godine kasnije.

Ostale vijesti